Точка за Кейт Мидълтън сещу Меган

Едната цялата в бяло, другата в червено – коя от тях изглеждаше по-добре?

Двете херцогини постоянно се надпреварват коя ще покаже по-успешно чувството си за стил. Този път определено присъждаме точка в полза на Кейт.

Преди Меган Маркъл да стане част от кралското семейство, Кейт беше тази, която следваше стъпките на Даяна по отношение на стила в облеклото. Но с идването на новата херцогиня двете се състезават коя ще привлече вниманието. Този път със сигурност победната точка попадна в полето на Кейт.

Послучай Деня на нацията Мидълтън и Маркъл имаха възможност да покажат тоалетите си подобаващо. Те се появиха придружени със съпрузите си и почетоха заедно празника.

По-рано през деня Меган присъстваше на събитие със зелено палто и високи токчета, които впечатлиха всички. След това, обаче, се преоблече, за да се присъедини към посещението на цялото семейство.

Latest look: Меган в елегантно зелено

Този път Меган избра изцяло бяла визия – дълго палто и рокля със сиви орнаменти. Съчета ги с черни токчета и малка чантичка. Шапката й обаче беше необичайната част от тоалета й с нетипичната си форма. Косата й под нея беше разделена на път в средата и това накара Маркъл да ни напомни на медицинска сестра.

Тя често избира да се облече в бяло, но този път не успя да ни впечатли. Кейт от друга страна пък изпъкна със своето ярко червено палто с копчета, което имитира рокля. Заедно с интересния си избор за шапката и бежови аксесоари в допълнение, Мидълтън успя да създаде визия, която бе едновременно елегантна, сдържана, но и забележителна.

Latest Look: Меган Маркъл като ангелско видение

Събитието ни даде възможност и да разберем малко повече и за техните отношения. Със слуховете за враждата между тях често се чудим дали двете се разбират. Този път те изглеждаха приятелски настроени, когато се целунаха по бузата за поздрав.

По повода беше дошла и кралицата с един от нейните любими костюми в ярко лилаво. Нейното присъствие също ни подсказа какво се случва между двете. Маркъл спази етикета и се поклони пред кралицата преди да я прегърне, а Кейт пропусна официалния поздрав и два пъти я целуна по бузата.

Някои експерти по етикет разчетоха, че това показва колко по-близки са Мидълтън и кралицата. Има множество слухове, че точно заради отношенията си с нея двете херцогини са във вражда.

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не си говорят

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 МАЙ 2019

Първата годишнина на Меган и Хари

В профила им в Инстаграм беше качено красиво видео с моменти от сватбата им

Горещи новини19 МАЙ 2019

Ивет Лалова: Чувствам се по-добре отвсякога на 35

Най-добрата ни лекоатлетка благодари на последователите си за пожеланията

Горещи новини19 МАЙ 2019

Почина най-известната и богата котка в света - Grumpy Cat

Grumpy Cat е починала внезапно след уринарна инфекция

Горещи новини19 МАЙ 2019

Игрите навън са важни за детското щастие

Херцогинята на Кеймбридж обърна внимание на това колко важен е досегът с природата