Звезди : Горещи новини07 АВГУСТ 2019

The Weeknd и Бела Хадид са се разделили… отново

Абел и Бела сериозно късат вече за втори път

Двамата отново са решили да се разделят. Този път причината е била в разстоянието.

The Weeknd и Бела Хадид винаги са имали турбулентни отношения и това си пролича още веднъж. Бурната им връзка била вечно придружена с много караници, повечето от тях причинени от разстоянието, което ги разделя. Постепенно двамата започнали да си обръщат все по-малко внимание, а с предстоящите събития в кариерите им знаели, че ще стане още по-трудно да се срещат. Затова решили да приключат нещата, но този път смятат да запазят контакти с надеждата в бъдеще отново да си дадат шанс.

Това разказва източник пред E!Online. Абел, както е истинското име на певеца, работи върху нов албум, който заема голяма част от времето му. Бела също има много предстоящи ангажименти в работата и това запълва графиците им.

Ваканционният стил на сестрите Хадид

Историята на двойката започва през 2015, когато започват да излизат за първи път. Година и половина по-късно двамата късат и само след два месеца Абел продължава напред с връзка със Селена Гомес за почти цяла година. След като певците се разделят през октомври 2017, Бела и The Weeknd отново започват да бъдат виждани заедно, но не потвърждават отношенията си месеци наред. Така докато през юли миналата година не се събраха официално.

Връзката им изглеждаше по-стабилна този път и дори Бела сподели, че се надява да продължи и с брак. Какво разказа моделът можете да прочетете тук: Бела Хадид е лудо влюбена, мечтае за брак и деца

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини11 НОЕМВРИ 2019

Mademoiselle Aia вече е мадам!

Този уикенд Алис Симеонова се омъжи

Горещи новини11 НОЕМВРИ 2019

Гуен Стефани получи приза "Модна икона" на People's Choice Awards

Призът за звездата идва малко след нейния 50-ти юбилей

Горещи новини10 НОЕМВРИ 2019

Майли Сайръс се подложи на операция на гласните струни

Певицата спира участията си до края на тази година

Горещи новини09 НОЕМВРИ 2019

Принц Хари и Меган вече планират второ дете

Да очакваме ли скоро бебе №2?