Звезди : Горещи новини07 АВГУСТ 2019

The Weeknd и Бела Хадид са се разделили… отново

Абел и Бела сериозно късат вече за втори път

Двамата отново са решили да се разделят. Този път причината е била в разстоянието.

The Weeknd и Бела Хадид винаги са имали турбулентни отношения и това си пролича още веднъж. Бурната им връзка била вечно придружена с много караници, повечето от тях причинени от разстоянието, което ги разделя. Постепенно двамата започнали да си обръщат все по-малко внимание, а с предстоящите събития в кариерите им знаели, че ще стане още по-трудно да се срещат. Затова решили да приключат нещата, но този път смятат да запазят контакти с надеждата в бъдеще отново да си дадат шанс.

Това разказва източник пред E!Online. Абел, както е истинското име на певеца, работи върху нов албум, който заема голяма част от времето му. Бела също има много предстоящи ангажименти в работата и това запълва графиците им.

Ваканционният стил на сестрите Хадид

Историята на двойката започва през 2015, когато започват да излизат за първи път. Година и половина по-късно двамата късат и само след два месеца Абел продължава напред с връзка със Селена Гомес за почти цяла година. След като певците се разделят през октомври 2017, Бела и The Weeknd отново започват да бъдат виждани заедно, но не потвърждават отношенията си месеци наред. Така докато през юли миналата година не се събраха официално.

Връзката им изглеждаше по-стабилна този път и дори Бела сподели, че се надява да продължи и с брак. Какво разказа моделът можете да прочетете тук: Бела Хадид е лудо влюбена, мечтае за брак и деца

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм отново са скъсали

Това посочват техни приятели

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Певицата Мариан Фейтфул е в болница с коронавирус

Според бившия й съпруг, състоянието на Мариан е сериозно

Горещи новини05 АПРИЛ 2020

Модерната украса за дома през април? Великденско дръвче

Материалите за него могат да бъдат съвсем достъпни, а вдъхновение вече сме ви подготвили!

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бившата приятелка на Джъд Лоу очаква второ дете

Таткото е бразилският футболист Жоржиньо