Звезди : Горещи новини29 АВГУСТ 2018

Теди Бургазлиева е бременна с първото си дете

Бебето се очаква да се появи на бял свят до седмици

Теодора Бургазлиева съвсем скоро ще стане майка за първи път.

Най-красивата българка за 2002 г. обяви новината със снимка, която публикува в Instagram. От нея става ясно, че вече е в напреднала бременност. Освен кадъра Теди е публикувала и дълъг пост, в който се обръща към своите приятели и последователи.

Теди Бургазлиева се омъжи за българин в Щатите

„Скъпи приятели, толкова съм развълнувана най-накрая да ви съобщя, че моят съпруг и аз очакваме да станем родители много, много скоро“,  започва своя дълъг пост Бургазлиева.

„Толкова съм благодарна, че имам такъв невероятен и подкрепящ ме съпруг на моя страна и знам от дъното на сърцето си, че той ще бъде най-добрият баща. Благодаря ти, любов моя, че ме направи най-щастливата жена на Земята и за грижите, които полагаш за мен“, пише още Теодора.

Тя споделя също, че отдавна мечтае да стане майка и че това е най-голямата й мечта. Миналата година тя си задавала много въпроси защо би искала да стане майка и осъзнала, че истинската причина е, че иска да предаде опита си на друго човешко същество, да му помогне да избегне нейните грешки и да изгради живот, който си струва.

Теди Бургазлиевa разкри тайната на перфектната си визия

Теди споделя, че решила, вместо да стои, да чака и да се моли за бебе, да напише книга, която завършила през ноември, а през декември забременяла. Книгата ще бъде публикувана до дни, а бебето ще се появи на бял свят до няколко седмици.

Бургазлиева се обръща към всички дами, които преминават през трудни моменти, докато се опитват да сбъднат мечтата си да забременеят. Тя ги съветва да не се поддават на чуждото мнение. Да оценяват това, което имат в момента, а нещата ще се случат в правилния момент.

Теди Бургазлиева проговори за загубата на сестра си

“Не се притеснявайте. Не слушайте никого и не позволявайте на хората да ви налагат и стресират кога трябва да имате бебе. Всичко ще се случи в точния момент. Оценявайте това, което имате точно сега! Винаги има причина, поради която нещата се развиват по определен начин!”, категорична е брюнетката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си