Стефани Сиймор нападна Кендал Дженър и Джиджи Хадид

“Те не са супермодели,” заяви легендата от модния подиум

Един от супермоделите на 90-те Стефани Сиймор очевидно никак не е доволна от факта, че момичета като Кендал Дженър и Джиджи Хадид са новите любимки на модния свят.

В интервю за Vanity Fair брюнетката се изказа доста хапливо по адрес на двете дами и техните млади колежки. “Те са много по-различни от това, което бяхме ние,” казва Стефани, визирайки собствената си кариера и тази на легенди като Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и останалите красавици, чиито имена свързваме с тази ера. “Супермоделите са част от миналото. Те имат нужда от собствената титла. Кучките на момента! Това би било добра титла за тях.”

Скандалните думи на Сиймор предизвикаха доста полемика, но всъщност тя съвсем не е първата, която оспорва статута на Кендал и Джиджи. Преди време Ребека Ромейн също заяви, че любимките на дизайнери като Донатела Версаче и Оливие Рустейн не заслужават да бъдат сравнявани със супермоделите. 

gigi vogue

Джиджи Хадид на корицата на френския VOGUE

Кендал Дженър обаче не остана длъжна на коментарите на Сиймор и излезе с изказване, публикувано в собствения й сайт, което гласи: “Ако си избрал да тормозиш някого онлайн, аз ще се защитавам. Никой не се опитва да открадне титлата на Стефани Сиймор или да бъде като нея. Всъщност, аз я приемах като вдъхновение. Тя има дъщеря! Сигурна съм, че тя не си е представяла някой да говори за дъщеря й така, когато е направила тези коментари за нас, наричайки ни “кучки на момента,” откровена е Кендал.

Моделът продължава: “Ако сега хората искат да наричат мен и Джиджи супермодели, това по никакъв начин не отменя тежестта на супермоделите от миналото. Очевидно е, че аз уважавам тези жени, но ние сме модели в момента. Значими ли сме? Възможно е. Работим ли здраво? Със сигурност.”

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Мишел Уилямс се развежда

Мишел и Фил се разделиха също толкова тайно, колкото и когато се ожениха

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Кога в крайна сметка ще видим бебето?

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Интернет срещу Благой и бременната Златка

Опитите на влюбените да изпъкнат като модни трендсетъри търпят нов провал