Стефани Сиймор нападна Кендал Дженър и Джиджи Хадид

“Те не са супермодели,” заяви легендата от модния подиум

Един от супермоделите на 90-те Стефани Сиймор очевидно никак не е доволна от факта, че момичета като Кендал Дженър и Джиджи Хадид са новите любимки на модния свят.

В интервю за Vanity Fair брюнетката се изказа доста хапливо по адрес на двете дами и техните млади колежки. “Те са много по-различни от това, което бяхме ние,” казва Стефани, визирайки собствената си кариера и тази на легенди като Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и останалите красавици, чиито имена свързваме с тази ера. “Супермоделите са част от миналото. Те имат нужда от собствената титла. Кучките на момента! Това би било добра титла за тях.”

Скандалните думи на Сиймор предизвикаха доста полемика, но всъщност тя съвсем не е първата, която оспорва статута на Кендал и Джиджи. Преди време Ребека Ромейн също заяви, че любимките на дизайнери като Донатела Версаче и Оливие Рустейн не заслужават да бъдат сравнявани със супермоделите. 

gigi vogue

Джиджи Хадид на корицата на френския VOGUE

Кендал Дженър обаче не остана длъжна на коментарите на Сиймор и излезе с изказване, публикувано в собствения й сайт, което гласи: “Ако си избрал да тормозиш някого онлайн, аз ще се защитавам. Никой не се опитва да открадне титлата на Стефани Сиймор или да бъде като нея. Всъщност, аз я приемах като вдъхновение. Тя има дъщеря! Сигурна съм, че тя не си е представяла някой да говори за дъщеря й така, когато е направила тези коментари за нас, наричайки ни “кучки на момента,” откровена е Кендал.

Моделът продължава: “Ако сега хората искат да наричат мен и Джиджи супермодели, това по никакъв начин не отменя тежестта на супермоделите от миналото. Очевидно е, че аз уважавам тези жени, но ние сме модели в момента. Значими ли сме? Възможно е. Работим ли здраво? Със сигурност.”

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 ЮНИ 2019

MTV награди най-талантливите актьори

Сандра Бълок, Дуейн Джонсън, Бри Ларсън и другите звезди, заслужили наградите си

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Най-красивата българска абитуриентка е от Плевен

Конкурсът тази година се проведе за 13-ти път

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Ирина Шейк и дъщеря й се разходиха в Burberry

Ирина прави всичко възможно да се грижи за себе си и детето, без да се поддава на тъгата от раздялата

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Карди Би изпълнява по халат, след като скъса тоалета си

Карди бе изправена пред сериозен гаф с тоалета си