Стефани Сиймор нападна Кендал Дженър и Джиджи Хадид

“Те не са супермодели,” заяви легендата от модния подиум

Един от супермоделите на 90-те Стефани Сиймор очевидно никак не е доволна от факта, че момичета като Кендал Дженър и Джиджи Хадид са новите любимки на модния свят.

В интервю за Vanity Fair брюнетката се изказа доста хапливо по адрес на двете дами и техните млади колежки. “Те са много по-различни от това, което бяхме ние,” казва Стефани, визирайки собствената си кариера и тази на легенди като Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл и останалите красавици, чиито имена свързваме с тази ера. “Супермоделите са част от миналото. Те имат нужда от собствената титла. Кучките на момента! Това би било добра титла за тях.”

Скандалните думи на Сиймор предизвикаха доста полемика, но всъщност тя съвсем не е първата, която оспорва статута на Кендал и Джиджи. Преди време Ребека Ромейн също заяви, че любимките на дизайнери като Донатела Версаче и Оливие Рустейн не заслужават да бъдат сравнявани със супермоделите. 

gigi vogue

Джиджи Хадид на корицата на френския VOGUE

Кендал Дженър обаче не остана длъжна на коментарите на Сиймор и излезе с изказване, публикувано в собствения й сайт, което гласи: “Ако си избрал да тормозиш някого онлайн, аз ще се защитавам. Никой не се опитва да открадне титлата на Стефани Сиймор или да бъде като нея. Всъщност, аз я приемах като вдъхновение. Тя има дъщеря! Сигурна съм, че тя не си е представяла някой да говори за дъщеря й така, когато е направила тези коментари за нас, наричайки ни “кучки на момента,” откровена е Кендал.

Моделът продължава: “Ако сега хората искат да наричат мен и Джиджи супермодели, това по никакъв начин не отменя тежестта на супермоделите от миналото. Очевидно е, че аз уважавам тези жени, но ние сме модели в момента. Значими ли сме? Възможно е. Работим ли здраво? Със сигурност.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Мейбъл, Луис Капалди и Дейв бяха победителите на наградите BRIT

Всички запомнящи се моменти от британските награди

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Кая Гербер със снимка на новия си татус

Татуировките на Кая по перфектен начин допълват нейната свежа и деликатна красота

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Джена Дюан се сгоди за Стив Казий

Актрисата обяви новината преди броени часове

Горещи новини18 ФЕВРУАРИ 2020

Втори развод в кралското семейство за една седмица

Племенникът на кралицата се развежда след 26 години брак