Звезди : Горещи новини10 ОКТОМВРИ 2017

Скандал между Ивана и Мелания Тръмп

Бившата съпруга на американския президент се нарече “Първа дама”

Първата съпруга на американския президент Доналд Тръмп Ивана, успя да ядоса настоящата му половинка Мелания, обявявайки се за “Първа дама”.

Тя беше гост в телевизия ABC, където рекламира книгата си за живота си с Тръмп. Ивана сподели пред водещите, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг, но избягва да звъни в Белия дом, за да не дразни настоящата госпожа Тръмп. “Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания. И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже съм първата жена на Тръмп. Всъщност аз съм Първата дама, нали така”, пошегува се Ивана.

Какъв е проблемът с официалния портрет на Мелания?

Тя допълни, че ако беше Първа дама, би се справила страхотно, докато на Мелания очевидно й е много трудно да свикне с живота в Белия дом. Госпожа Тръмп на свой ред реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам, заявявайки, че много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде Първа дама. “Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги”, заяви говорителката и допълни, че бившата съпруга явно няма лош умисъл с изказването си, но цели да привлече вниманието и да вдигне шум около себе си.

Дизайнери отказват да обличат Мелания Тръмп

От Playboy до Белия дом: Мелания Тръмп

Ивана е омъжена за Тръмп в периода между 1977 и 1992 г. Тя е майка на три от децата му. Двамата се разделят, след като тя разбира за аферата му с актрисата Марла Мейпъл, която става негова втора съпруга и майка на втората му дъщеря – Тифани. Мелания е третата поред съпруга Тръмп и е майка на най-малкото дете на президента.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 МАРТ 2019

Ирина Шейк - красива и естествена в реклама за бельо

Усмивката беше най-красивият й аксесоар.

Горещи новини25 МАРТ 2019

Кристиан Костов завладя Китай още веднъж

Новата му песен Live it up стана хит.

Горещи новини24 МАРТ 2019

Дакс Шепърд и Кристен Бел за алкохолизма

Актьорът се бори със зависимостта от 14 години

Горещи новини23 МАРТ 2019

В дома на Кейли Куоко

Лукс и бушуващи цветове