Звезди : Горещи новини10 ОКТОМВРИ 2017

Скандал между Ивана и Мелания Тръмп

Бившата съпруга на американския президент се нарече “Първа дама”

Първата съпруга на американския президент Доналд Тръмп Ивана, успя да ядоса настоящата му половинка Мелания, обявявайки се за “Първа дама”.

Тя беше гост в телевизия ABC, където рекламира книгата си за живота си с Тръмп. Ивана сподели пред водещите, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг, но избягва да звъни в Белия дом, за да не дразни настоящата госпожа Тръмп. “Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания. И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже съм първата жена на Тръмп. Всъщност аз съм Първата дама, нали така”, пошегува се Ивана.

Какъв е проблемът с официалния портрет на Мелания?

Тя допълни, че ако беше Първа дама, би се справила страхотно, докато на Мелания очевидно й е много трудно да свикне с живота в Белия дом. Госпожа Тръмп на свой ред реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам, заявявайки, че много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде Първа дама. “Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги”, заяви говорителката и допълни, че бившата съпруга явно няма лош умисъл с изказването си, но цели да привлече вниманието и да вдигне шум около себе си.

Дизайнери отказват да обличат Мелания Тръмп

От Playboy до Белия дом: Мелания Тръмп

Ивана е омъжена за Тръмп в периода между 1977 и 1992 г. Тя е майка на три от децата му. Двамата се разделят, след като тя разбира за аферата му с актрисата Марла Мейпъл, която става негова втора съпруга и майка на втората му дъщеря – Тифани. Мелания е третата поред съпруга Тръмп и е майка на най-малкото дете на президента.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Кайли Дженър потвърди - сексът е по-добър след раждането

В интервю за Playboy тя и Травис споделят за сексуалния си живот и промяната в отношенията им след Сторми

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Миролюба Бенатова започна работа като шофьор на такси

Миролюба твърди, че е била притисната да напусне работата си в телевизията по политически причини

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Славена Вътова пуска собствени фитнес видеа

Тв водещата ще се пробва като фитнес инфлуенсър в социалната мрежа

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини