Звезди : Горещи новини10 ОКТОМВРИ 2017

Скандал между Ивана и Мелания Тръмп

Бившата съпруга на американския президент се нарече “Първа дама”

Първата съпруга на американския президент Доналд Тръмп Ивана, успя да ядоса настоящата му половинка Мелания, обявявайки се за “Първа дама”.

Тя беше гост в телевизия ABC, където рекламира книгата си за живота си с Тръмп. Ивана сподели пред водещите, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг, но избягва да звъни в Белия дом, за да не дразни настоящата госпожа Тръмп. “Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания. И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже съм първата жена на Тръмп. Всъщност аз съм Първата дама, нали така”, пошегува се Ивана.

Какъв е проблемът с официалния портрет на Мелания?

Тя допълни, че ако беше Първа дама, би се справила страхотно, докато на Мелания очевидно й е много трудно да свикне с живота в Белия дом. Госпожа Тръмп на свой ред реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам, заявявайки, че много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде Първа дама. “Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги”, заяви говорителката и допълни, че бившата съпруга явно няма лош умисъл с изказването си, но цели да привлече вниманието и да вдигне шум около себе си.

Дизайнери отказват да обличат Мелания Тръмп

От Playboy до Белия дом: Мелания Тръмп

Ивана е омъжена за Тръмп в периода между 1977 и 1992 г. Тя е майка на три от децата му. Двамата се разделят, след като тя разбира за аферата му с актрисата Марла Мейпъл, която става негова втора съпруга и майка на втората му дъщеря – Тифани. Мелания е третата поред съпруга Тръмп и е майка на най-малкото дете на президента.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 МАЙ 2019

Меган Маркъл ще се завърне на 8 юни

Очаква се херцогинята на Съсекс да поеме скоро първия си официален ангажимент откакто роди

Горещи новини25 МАЙ 2019

Latest Look: Оливия Кулпо на фестивала в Кан

Мис Вселена демонстрира перфектния си вкус още веднъж

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата