Звезди : Горещи новини25 ЯНУАРИ 2018

Шайлийн Уудли и Бен Волавола официално са гаджета

Актрисата и спортистът се показаха заедно в Инстаграм

Шайлийн Уудли е щастливо влюбена и най-сетне официално показа кой е мъжът до нея. Актрисата излиза с ръгби играчът Бен Волавола.

Звездата от “Големите малки лъжи” сподели няколко снимки със своята половинка в профила си в Инстаграм. Двамата се показаха за първи път и на официално събитие, посещавайки ревюто на Valentino Haute Couture за Пролет-Лято 2018.

Имаме си причини да сме луди по стила на Шайлийн Уудли!

Любовта между двамата пламва във Фиджи, където се срещат докато актрисата снима там лентата Adrift. Шайлийн и Бен са забелязани за първи път заедно през октомври, докато са на разходка в Нова Зеландия. По-късно същия ден, двойката е засечена и да си разменя целувки по време на тренировка на отбора на спортиста.

Името на актрисата в свързвано с партньора й в “Дивергенти” Тео Джеймс и с музиканта Нако Беър, но до момента тя никога не е говорила за връзките си, нито показвала мъжа до себе си. През 2014 г. пък обяснява в интервю за Тeen Vogue, че “не е имала приятел в продължение на почти пет години”.

Арестуваха актрисата Шайлийн Уудли

Година по-късно споделя и какви са идеалните отношения за нея: “Когато сме истински влюбени, за мен, ти си моят фар в бурното море! Ти си този, който ме държи извисена и едновременно в безопасност, докато аз съм твоята опора. Ти ме обичаш цяла, дива и свободна. Оставяш ме да съм себе си и аз те оставям да бъдеш себе си. И аз ще съм домът, в който винаги можеш да се завърнеш.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Криско показа детето си във видео на песен, посветена на Цвети

Песента му е много по-различна от типичния му репертоар

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Новият албум на Селена Гомес ще бъде...

... необичайно искрен и истински

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Тейлър Суифт - жената на десетилетието на Billboard

В благодарствената си реч тя отново адресира проблема със Скутър Браун

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Крис Браун разкри името на детето си

Със снимката Крис потвърди раждането на второто си дете