Шаная Туейн с шокиращи разкрития за детството си

Певицата години наред е търпяла психически и сексуален тормоз

Често се случва така, че звездите преминават през доста тежки моменти, за да се изправят и след години да стигнат до голямата слава. Един от тези примери е Шаная Туейн.

Певицата разкри шокиращи подробности от детските си години. Оказва се, че винаги усмихнатата Шаная години наред е преживявала психически и сексуален тормоз от страна на доведения й баща Джери Туейн.

Изпълнителката споделя пред Guardian, че не познава баща си, а майка й така и не я защитава от новия си мъж, защото страда от тежка депресия. Доведеният й баща бил алкохолик с психически отклонения, а в семейството й царяли безпаричието и насилието.

“Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна зависимост и депресия,” разказва самата тя. “Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да разбера, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме страх той да не я убие. Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, защото много се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че трябва да проверя дали и двамата дишат”.

Това насилие е прехвърлено и върху невръсната 11-годишна Шаная. В изблик на ярост, Джери пребил малкото момиче, пости до безсъзнание. Накрая се опитал да я удави, като потопил лицето й в тоалетната.

Но трудностите за Шаная не спират дотук. Една от най-известните изпълнителки на 90-те, губи гласа си точно в пика на кариерата си. Това налага да се оттегли от сцената за цели 15 години. Загубата на най-скъпото й – музиката, е резултат от лаймската болест, от която се разболява. По-късно се подлага на ларингопластика, заради което успява да се завърне на сцената през 2017 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Авария провали шоуто на Дженифър Лопес в Ню Йорк

Концертът бе внезапно прекъснат след третата песен

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

Двете присъстваха заедно с мъжете си на премиерата на "Цар Лъв"

Горещи новини14 ЮЛИ 2019

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

За пръв път Кейт и Пипа Мидълтън и Меган Маркъл се появяват трите заедно

Горещи новини13 ЮЛИ 2019

Кубрат Пулев и Андреа са се разделили

Разбираме от последната публикация на Андреа