Шаная Туейн с шокиращи разкрития за детството си

Певицата години наред е търпяла психически и сексуален тормоз

Често се случва така, че звездите преминават през доста тежки моменти, за да се изправят и след години да стигнат до голямата слава. Един от тези примери е Шаная Туейн.

Певицата разкри шокиращи подробности от детските си години. Оказва се, че винаги усмихнатата Шаная години наред е преживявала психически и сексуален тормоз от страна на доведения й баща Джери Туейн.

Изпълнителката споделя пред Guardian, че не познава баща си, а майка й така и не я защитава от новия си мъж, защото страда от тежка депресия. Доведеният й баща бил алкохолик с психически отклонения, а в семейството й царяли безпаричието и насилието.

“Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна зависимост и депресия,” разказва самата тя. “Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да разбера, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме страх той да не я убие. Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, защото много се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че трябва да проверя дали и двамата дишат”.

Това насилие е прехвърлено и върху невръсната 11-годишна Шаная. В изблик на ярост, Джери пребил малкото момиче, пости до безсъзнание. Накрая се опитал да я удави, като потопил лицето й в тоалетната.

Но трудностите за Шаная не спират дотук. Една от най-известните изпълнителки на 90-те, губи гласа си точно в пика на кариерата си. Това налага да се оттегли от сцената за цели 15 години. Загубата на най-скъпото й – музиката, е резултат от лаймската болест, от която се разболява. По-късно се подлага на ларингопластика, заради което успява да се завърне на сцената през 2017 г.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 АПРИЛ 2019

Дженифър Лопес прави и халата за баня стилен

Кой друг ще комбинира халат с високи токчета?

Горещи новини25 АПРИЛ 2019

Принц Хари придружи Кейт Мидълтън

Изглежда, че Хари и Кейт са в перфектни отношения въпреки проблемите между братята

Горещи новини25 АПРИЛ 2019

Порицаха Златка Димитрова заради гола снимка преди Великден

Златка получи критика от страна на телевизионната водеща Цвета Кирилова, а ето и как й отговори

Горещи новини25 АПРИЛ 2019

Карди Би пее гола... и изглежда учудващо добре

Звездата очевидно тренира коремните си мускули редовно