Звезди : Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Селин Дион: “Липсва ми да бъда докосвана”

Актрисата не е готова да търси любовта отново, но признава, че се чувства самотна

След трагичната смърт на съпруга й Селин Дион все още не е успяла да продължи напред.

В емоционално интервю с “Today” Селин Дион говори за любовния си живот в момента и как се е променило всичко за нея след смъртта на съпруга й, Рене Анджелил през 2016. От тогава тя не е била в сериозна връзка и това малко й липсва.

“Не излизам по срещи. Не съм готова да излизам по срещи”, започна певицата и опроверга много от слуховете за нея. “Късметлийка съм, че имам хора около себе си, които ме правят щастлива, но ми липсва да бъда докосвана. Липсва ми да бъда прегръщана. Липсва ми да ме наричат красива. Липсва ми всичко, което един партньор прави.”

Селин и Рене бяха женени близо 22 години, преди той да заболее от рак. Тяхната история е започнала още през 1980 година, когато двамата се запознали. Те били приятели дълго време, преди любовта между тях да пламне и точно това прави загубата му още по-трудна за преодоляване.

Днес Дион отглежда сама трите им деца – Рене-Чарлз, който сега е на 18, и близнаците Еди и Нелсън, на 8 години. Заради тях тя се опитва да продължи напред и да бъде силна.

Селин Дион: Ще скърбя до края на живота си

“Преди да проговоря каквото и да е, мисля за него. Той би ли казал същото? Би ли одобрил постъпката ми”, споделя още певицата.

Освен това тя често си припомня последния им разговор и гледа съобщението, което й е изпратил в деня преди смъртта му. “Обади ми се преди едно от представленията ми, за да ми каже, че ме обича. Писа ми и съобщение, така че се сбогувахме. Но когато се прибрах тази вечер, беше късно и не исках да го събудя само за да го целуна и той да трябва пак да заспива. А на следващата сутрин той си беше отишъл”, разкри накрая Селин.

Селин Дион: Рене е единственият мъж, когото съм целувала

Селин Дион се чувства красива, защото иска

Цялата драма около Селин Дион и Пепе Муньос

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност