Звезди : Горещи новини06 СЕПТЕМВРИ 2016

Сара Джесика Паркър разкрива как пести пари

Още няколко находчиво дами обясняват как се справят с финансите

Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли споделят любовта си към един универсален продукт за красота, каквото е кокосово масло. От пособ за избелване на зъбите до хидратиращ продукт за косата и тялото, двете използват един-единствен продукт за всичко.

Сара Джесика Паркър не се страхува да взима дрехи от приятели, когато става дума за децата й. По този начин звездата едновременно спестява от покупката на нови дрехи и ги учи да ценят парите.

Кейт Мидълтън се слави с безупречен стил и мнозина знаят, че въпреки възможностите си, херцогинята на Кеймбридж рециклира гардероба си за събития, като по този начин спестява от покупката на нови дрехи.

Зоуи Кравиц разкри наскоро, че когато иска нещо ново, предпочита да разменя вещи и дрехи с приятели.

Дженифър Лопес разкри един много ефективен и едновременно евтин и щадящ кожата начин да отстранява грима си. Тя използва обикновен възелин, който купува от близката аптека.

Тайра Банкс предпочита да спестява от разходите като в козметичния салон използва отстъпка като лоялен клиент и домашни маски за коса.

Всички искаме да изглеждаме като любимите ни звездни дами, но все се оплакваме, че нямаме средства, с каквито те разполагат.

Оказва се обаче, че когато става въпрос за обичайни разходи, имаме нещо общо. Дали със статут на звезди или не, всички обичаме добрата сделка. И дами като Сара Джесика Паркър, Джей Ло и Гуинет Полтроу споделят някои от любимите си находчиви идеи как да спестят. Вижте тук:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ЮНИ 2019

Дакота Джонсън се раздели с Крис Мартин

Двойката не дадоха обяснение по въпроса

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи