Звезди : Горещи новини24 ЯНУАРИ 2019

Салма Хайек в най-добрата си форма на 52

Актрисата се снима по бански без никакви притеснения за фигурата си

На тялото й може да завиждат и 20-годишните!

Салма Хайек, която тази есен навършва 53 години, очевидно се е заела да тренира по-редовно и да се храни по-здравословно, защото фигурата й е впечатляваща и може би е най-добрата форма, в която сме я виждали през последните години.

Бюти рутината на Салма Хайек

Актрисата никога не се е притеснявала от пищната си фигура и точно обратното – мотивирала е много жени да се гордеят с извивките си и да не се съобразяват толкова със стандартите на Холивуд или тези, наложени от модната индустрия.

Въпреки това, Салма изглежда е свалила няколко килограма и е стегнала тялото си, защото изглежда просто перфектно. Последователите й в социалните мрежи я поздравиха, като един от феновете й дори я сравни с нейна колежка: “Това София Лорен ли е ? Нее, ти изглеждаш по-добре!“.

Урок по сексапил от Салма Хайек!

За да поддържа тялото си в такава форма, Салма не спазва твърде стриктни диети. Неведнъж е споделяла, че храната е нейната слабост, но има определени килограми, на които както казва тя, й се включва алармата. Достигне ли до това тегло, актрисата започва да полага повече усилия и да се ограничава.

Салма също признава, че не си пада по тренировките и го прави по-скоро защото знае, че е полезно за тялото й. Най-лесно се мотивира когато е у дома си, защото тогава може да си изгради режим, докато по време на снимки, много трудно намира време да спортува.

Салма Хайек е неотразима на 51 и без грим

За сметка на това, актрисата с мексикански корени обича от време на време да прави така наречената прочистваща диета, която Салма спазва за максимум три последователни дни. Освен, че през това време тя отслабва, звездата признава, че прочистването се отразява много положително на кожата й и като цяло на начина по който се чувства, поради което тя го практикува редовно.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ЮНИ 2019

Дакота Джонсън се раздели с Крис Мартин

Двойката не дадоха обяснение по въпроса

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи