Звезди : Горещи новини14 ДЕКЕМВРИ 2016

Райън Гослинг проговори за дъщерите си

Актьорът е категоричен, че е благословен с такова семейство

Райън Гослинг, който стана баща за втори път през май, за изненадващо повдигна завесата на личния си живот.

Актьорът има две момиченца от своята колежка Ева Мендес – Есмералда и Амада. Красавецът похвали и своята половинка, като категорично заяви, че тя е най-добрата майка. Това изненада феновете му, тъй като Райън и неговата половинка упорито крият личния си живот от медиите. Гослинг е категоричен, че бащинството му се отразява доста позитивно и че се чувства благословен.

Eva Mendes and Ryan Gosling visiting the Pere Lachaise Cemetary with a romantic stroll in Paris, France, on November 26, 2011., Image: 107831274, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

“Ева е майка-мечта, а дъщерите ми са бебета-мечта. Така че в момента животът ми е като красив сън, като сбъдната мечта. Когато срещнеш децата си си даваш сметка, че те заслужават добри родители. За това се опитваш да се превърнеш в човека, който те заслужават”.

36-годишният канадски актьор бе номиниран за награда “Златен глобус” за ролята си в мюзикъла “La La Land”. “Знаете ли, героите ни (с Ема Стоун) пеят, танцуват и летят в звездите, а на публиката ѝ се налага да ги приема за истински хора. Това беше предизвикателство. Няма нищо цинично или иронично във филма и нямаше как да кажем на публиката просто: “Хей, шегуваме се!”. Затова имаше шанс нещата да не се получат добре”, обяснява Гослинг.

Снимки: GQ; Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност