Принц Уилям и Кейт наеха допълнителна охрана за сина си

“Ислямска държава” заплашва да нападне малкия принц Джордж

След поредните притеснителни заплахи от страна на “Ислямска държава” срещу малкия принц Джордж, родителите му – Кейт Мидълтън и принц Уилям са взели всички мерки, за да опазят детето си.

Двойката е наела сериозна охрана, която да пази малкия принц в и извън училището “Томас Батърсий” в Лондон. Офицери от кралската гвардия ще съпровождат момчето при неговите разходки и пътя към училище, а също ще се намират близо до учебното заведение. Освен това още агенти на службите за сигурност ще го придружават по време на излизанията му с майка си и баба си – Керъл Мъдълтън, която често се грижи за него.

В последните месеци джихадисти отправят заплахи срещи 4-годишният Джордж. Само преди броени дни пък, 32-годишният ислямист Хуснаин Рашид призова членове на своята групировка да атакуват детето. Той даже планирал атака срещу училището на мъника, за която става ясно от криптирана бележка в приложението Telegram. Освен снимка на Джордж и адрес на училището, има и текст, гласящ: “дори кралското семейство няма да бъде подминато.”

Престъпникът бе задържан, но кралското семейство все още се притеснява за здравето и живота на детето. Въпреки заплахите, обаче, кралското семейство не възнамерява да прекрати публичните си прояви.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Какво събра Джей Ло и Робърт Патинсън

Рамона и Батман се интервюират един друг

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Никол Кидман, Холзи, Пинк и звездите на наградите CMA

Вчера се проведоха наградите от Асоциацията за кънтри музиката

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Деми Ловато е отново обвързана

Деми отново откри любовта в лицето на модела Остин Уилсън

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет