Принц Уилям и Кейт наеха допълнителна охрана за сина си

“Ислямска държава” заплашва да нападне малкия принц Джордж

След поредните притеснителни заплахи от страна на “Ислямска държава” срещу малкия принц Джордж, родителите му – Кейт Мидълтън и принц Уилям са взели всички мерки, за да опазят детето си.

Двойката е наела сериозна охрана, която да пази малкия принц в и извън училището “Томас Батърсий” в Лондон. Офицери от кралската гвардия ще съпровождат момчето при неговите разходки и пътя към училище, а също ще се намират близо до учебното заведение. Освен това още агенти на службите за сигурност ще го придружават по време на излизанията му с майка си и баба си – Керъл Мъдълтън, която често се грижи за него.

В последните месеци джихадисти отправят заплахи срещи 4-годишният Джордж. Само преди броени дни пък, 32-годишният ислямист Хуснаин Рашид призова членове на своята групировка да атакуват детето. Той даже планирал атака срещу училището на мъника, за която става ясно от криптирана бележка в приложението Telegram. Освен снимка на Джордж и адрес на училището, има и текст, гласящ: “дори кралското семейство няма да бъде подминато.”

Престъпникът бе задържан, но кралското семейство все още се притеснява за здравето и живота на детето. Въпреки заплахите, обаче, кралското семейство не възнамерява да прекрати публичните си прояви.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Сексът и Риана: Презареждане

Поп звездата пръска от чувственост новият летен брой на списание Interview