Приказните имоти на Шарлот Казираги

Внучката на Грейс Кели има жилища във Франция, Монако и Италия

Красивата принцеса Шарлот Казираги в момента е в очакване на второто си дете и е сгодена за неговия баща.

31-годишната аристократка от Монако няма защо да се притеснява за това къде ще се приюти новото й семейство. Заедно със сина си на 4 годинки от предишна връзка, с новия си годеник Димитри Расам и бъдещото им дете, тя би могла да избере всяко едно от невероятните им жилища в три европейски държави.

Фермата в Сен Реми дьо Прованс
Китното малко градче се намира в подножието на Алпите. А имотът там е закупен от майката на Шарлот принцеса Каролина през 1990 г., след смъртта на съпруга й Стефано Казираги, който загива при инцидент с катамаран. Опечалената Каролин е привлечена от спокойствието на отдалеченото градче и купува там ферма задецата си Шарлот и Пиер.

Апартаментът на левия бряг на Сена
Говори се, че жилището е обзаведено изключително пищно. Точно там в момента живеят Шарлот, синът й Рафаел и Димитри, като често са забелязвани да се разхождат в района и да хапват в някой от местните ресторанти.

Розовата вила в Монако
Имението в историческия център на Монако е в неокласически стил и в розов цвят. Наблизо е и имението на Стефани Монакска.

Къщата в Барбизон
Град Барбизон е разположен в централната част на Северна Франция, а къщата на Шарлот там е купена през 2016-а година. Заедно с Димитри, тя често отскача до там, за да се наслади на спокойствието. Къщата й никога не е била фотографирана, но е известно, че интериорът й е смесица от семейни антики на Казираги и нови придобивки.

Шатото на остров Пантелерия, Италия
Maison Carole Bouquet e 20-акрово шато със собствени лозя, собственост на майката на Димитри, актрисата Карол Буке. Говори се, че именно на италианския остров, който се намира в Средиземно море между Сицилия и Тунис, ще бъде сватбата на Димитри и Шарлот.

Имението във Мей-сюр-Сен, Франция
Простиращо се върху 670 квадратни метра, то е принадлежало на Карл Лагерфелд, преди да го продаде на Каролина и третия й съпруг Ърнс Аугуст. Къщата с каменна фасада е построена през 1749-а, дълги години е била дом на Шарлот и братята й, както и на дъщерята на Ърнст – принцеса Александра.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Beauty20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Три милиона долара за сватбата на Джей Ло и Алекс това лято

Ето и всичко, което знаем към момента

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Шей Мичъл отправя важно послание към младите майки

Жените, родили наскоро, днес са поставени под голям натиск, смята актрисата