Причината Уилям и Хари да се отчуждят е Меган

Слуховете, че причината е във враждата на Кейт и Меган се оказаха само наполовина правилни

Уилям и Хари изглежда прекарват все по-малко време заедно и постепенно се отчуждават. Причината се оказа Меган – Уилям не одобрява как се развива връзката на брат му.

Отскоро стана ясно, че Уилям и Хари са влошили отношенията си. От тогава насам няколко източника проговориха по въпроса. Според последните новини, всичко е започнало с годежа на Хари с Меган.

Уилям и Кейт бяха заедно почти 10 години, преди той да реши да й предложи. За сметка на това обаче, Хари извади пръстен още на първата година от връзката си с Маркъл. Според Уилям, това е било прибързано решение предвид статуса им в обществото и се опитал да убеди брат си да изчака. Това обаче наранило чувствата на влюбения Хари и предизвикало неразбирателството помежду им.

Източникът споделя притесненията си за враждата им – според него те вече прекарват време заедно само по задължение. Едновременно с това обаче заявява, че това не се е отразило на отношенията на Кейт и Уилям към Маркъл. Той е убеден, че “те не са такива хора и никога няма да се държат лошо с Меган”.

Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

Различията между братята идват и от ангажираността им в семейството. Уилям се подготвя да стане крал и това го задължава да бъде предпазлив и въздържан, особено по отношение на връзките си. Същевременно Хари има значително по-малко отговорности и това го прави по-свободен да прави каквото пожелае.

Така двамата водят много различни начини на живот, което е нормално да се отрази върху отношенията им. Единственото, за което всички се притесняват, е че сега, когато живеят отделно, имат семейства и съвсем различни приятелски среди, отчуждението им само ще нараства.

По мъжки: Хари, Уилям и Чарлз на премиера

Принц Хари се учи да танцува балет от децата

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

От Джъстин Бийбър до Леонардо ди Каприо - 30 известни личности в една песен

Lil Dicky обедини някои от най-големите имена в музикалната и в кино индустрията за един специален проект

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

Кейт Хъдсън и резултатът от постепенното отслабване

Актрисата не е следвала драстичен режим, след като роди третото си дете

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

Първо Кит Харингтън, а сега и... Джейсън Момоа

След края на "Игра на Тронове" Кит Харингтън махна брадата си, а сега го последва и Джейсън Момоа.

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

Мариана Попова се върна в София

Певицата и млада майка се принуди да се откаже от живота извън града