Причината Уилям и Хари да се отчуждят е Меган

Слуховете, че причината е във враждата на Кейт и Меган се оказаха само наполовина правилни

Уилям и Хари изглежда прекарват все по-малко време заедно и постепенно се отчуждават. Причината се оказа Меган – Уилям не одобрява как се развива връзката на брат му.

Отскоро стана ясно, че Уилям и Хари са влошили отношенията си. От тогава насам няколко източника проговориха по въпроса. Според последните новини, всичко е започнало с годежа на Хари с Меган.

Уилям и Кейт бяха заедно почти 10 години, преди той да реши да й предложи. За сметка на това обаче, Хари извади пръстен още на първата година от връзката си с Маркъл. Според Уилям, това е било прибързано решение предвид статуса им в обществото и се опитал да убеди брат си да изчака. Това обаче наранило чувствата на влюбения Хари и предизвикало неразбирателството помежду им.

Източникът споделя притесненията си за враждата им – според него те вече прекарват време заедно само по задължение. Едновременно с това обаче заявява, че това не се е отразило на отношенията на Кейт и Уилям към Маркъл. Той е убеден, че “те не са такива хора и никога няма да се държат лошо с Меган”.

Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

Различията между братята идват и от ангажираността им в семейството. Уилям се подготвя да стане крал и това го задължава да бъде предпазлив и въздържан, особено по отношение на връзките си. Същевременно Хари има значително по-малко отговорности и това го прави по-свободен да прави каквото пожелае.

Така двамата водят много различни начини на живот, което е нормално да се отрази върху отношенията им. Единственото, за което всички се притесняват, е че сега, когато живеят отделно, имат семейства и съвсем различни приятелски среди, отчуждението им само ще нараства.

По мъжки: Хари, Уилям и Чарлз на премиера

Принц Хари се учи да танцува балет от децата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Тя ли раздели Джейми Фокс и Кейти Холмс?

Актьорът и младото му протеже Села Ваве се държат като любовници

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Инста-кралицата на изминалата седмица е София Ричи

Уловила е есенцията на la dolce vita и е добавила още сексапил

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Камерън Диас е по-щастлива от всякога

Съпругът й Бенджи е главният виновник

Горещи новини17 АВГУСТ 2019

Гръцкото лято на Кристи Търлингтън

Миналата година тя се наслади на почивка на остров Патмос, но сега избра да не разкрива къде точно се намира