Звезди : Горещи новини14 ЯНУАРИ 2019

Поли Генова: Не планирах да забременея в близките две години

Как е съобщила новината на близките си и избрала ли е вече име за бебето?

Съвсем наскоро Поли Генова официално обяви и така потвърди слуховете, че е бременна. Певицата гостува в предаването “COOL…T”, където разказа много интересни подробности около бремеността и връзката с мъжа до нея.

Приятелят на Поли Генова е холандец

Поли призна, че очаква момче, но все още не са избрали име: “При нас е малко по-различно, защото фамилията няма да бъде българска и трябва да се съобразим малко с това. Относно изписването на името, то трябва да звучи добре и на български, и на кирилица и на латински“, коментира самата певица.

49933961_395507081012768_2451275355435101047_n.jpg (1080×810)

Половинката на Поли, чието име не е известно, тъй като двамата много умело пазят връзката си от светлината на прожекторите, се е преместил в България и дори се е заел с не леката задача (за чужденец) да научи български. Поли Генова вярва, че той полага тези усилия не само, за да разбира по-добре приятелите й, но и за да се сближи повече със семейството на певицата.

Родителите й приемат много добре бъдещия татко, а щастливата новина Поли им е съобщила на връх годишнината от сватбата им. Оказва се обаче, че новината е била изненада и за самата нея: “Говорили сме си затова, искали сме да ни се случи, но не сме си представяли точно кога ще стане това. Аз си мислех, че имам поне още една две години. Но то не пита“, признава Поли.

Повече за бременността и какво й предстои в професионален план, разберете тук:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Горещи новини23 МАЙ 2019

Зоуи Кравиц и нейната тайна сватба

Звездата тайно се е омъжила за Карл Гусман