Playboy избра 100-те най-секси българки

Вижте горещата блондинка, която се класира на първо място

Горещата класация е доказателство, че носителките на титлата „Мис България“ също попадат сред най-сексапилните жени у нас. Няколко са дамите, намерили място в провокативната надпревара. Сред тях са Ромина Тасевска, Роси Иванова, Евгения Калканджиева, които заемат съответно 33, 61 и 72-ра позиция.

Екранната половинка на Мария Игнатова открай време бяга по тъч линията на екипа на Playboy. Това обаче не пречи да я слагат в стотицата и да заема 82-рото място.

Ето, че дори една прясна мама може да намери място в класацията за най-горещите българки. Тя е заела 66-та позиция. Въпреки това, тя си остава блян за българските мъже.

Още една бременна красавица влиза 100-те най-сексапилни дами у нас. Макар и скоро да става мама, Вики от „Мастило“ продължава да бъде сред най-горещи дами у нас.

Няма как Мария Илиева да не попадне в класацията. Тя е истинска класна жена, от която можем само да се вдъхновяваме.

Биляна е на второ място след Памела Андерсън по брой корици на Playboy (и подобните му) в историята! И определено има защо – във всяка следваща метаморфоза брюнетката е все по-пленяваща и сексапилна!

Златното момиче заема 30-тата позиция в горещата класация, докато нейната съименничка Златка Димитрова не е влязла в класацията.

Михаела Филева все още не е красила страниците на Playboy, но определено е сред любимките не само на екипа на изданието, но и на всички мъже у нас.

Вече бременна, младата актриса продължава да е все толкова пленителна и красива за господата. Ето защо, колегите от Playboy са й отредили 17-ата позиция.

Ако сборуваме точките от цялото десетилетие на „100-те най-секси българки“, то тук е победителката! Макар и млада мама, Диляна се завърна на модната сцена още по-сексапилна от преди.

Една от най-харесваните плеймейтки у нас е Елена Кучкова, която взе титлата през 2013 г. е заела десетата позиция на престижната класация. И дори сериозно обвързана, тя продължава да е мокър блян за много мъже.

Екипът на Playboy й връчи националната корона по сексапил само преди две години – в които обаче животът й стана дори по-мечтан! Тя вече е омъжена жена и майка, но това не й пречи да продължава да е сред най-горещите дами у нас.

Няма мъж, който да не си мечтае за две близначки. Ето защо красивите модели влизат в челната десетка на класацията.

Биляна Евгениева е една от най-неустоимите жени на територията на България. За доказателство - тя успя да спечели едни от най-желаните мъже у нас – Христо Сираков и Благой Георгиев, като вторият дори се раздели с тогавашната си приятелка заради нея.

Миналогодишната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ е сред дамите, които стоят далеч от скандалите и въпреки това е едно от най-сексапилните и желани момичета у нас.

Още едно постоянно присъствие в челото на класациите на Playboy. И макар името й да стана известно след аферата й с Валери Божинов, тя успя да намери своето място сред най-горещите дами, за които мечтаят мнозина български мъже.

Най-новата ни плеймейтка набързо се превърна в любимка на всички българи. Ася успя да спечели любовта на хората със своята естественост, както и с факта, че е сериозно момиче със сериозна връзка (гадже й е рапъра Криско).

От триумфа на Николета в същата тази класация изминаха доста години, но челното й място в нея е неоспоримо. Едва ли има друга дама, която толкова добре да владее изкуството на сексапила.

Брюнетката се слави като огън жена, която определено си знае цената. Тя е не само красива, сексапилна, умна, но и не се притеснява да опълчи на всеки, коуито я подцени.

Време беше, нали? Някак си е нелогично целият цивилизован свят да ускорява пулс от едно българско момиче, пък в България да го пренебрегват. Затова Рали печели заслужения й златен медал по сексапил!

Новият брой на сп. Playboy е събрал 100 -те най-красиви и горещи жени у нас в годишната си класация.

Няма да учудим никого, като споменем, че сред тях са се наредили имена като Диляна Попова, Бориса Тютюнджиева, Михаела Филева, Златка Райкова, Николета Лозанова и още много други. В първата десетка сме подбрали най-актуалните дами в момента, докато във втората сме наредили челните места. А коя блондинка се уреди на първата позиция, научете в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност