Песен на Дейвид Боуи озвучава сериал

Blackstar е написана специално за „Последните пантери“, който тръгва на 19 април по FOX Crime

Големият хит на покойния Дейвид Боуи от последния му албум – Blackstar, ще прозвучи със старта на сериала “Последните пантери”, чиято премиера е на 19 април по FOX Crime.

Парчето е включено в едноименния последен албум на легендарния музикант и е първото, създадено от него в последните две десетилетия.

The Last Panthers

Режисьорът на сагата – Йохан Ренк, разкрива, че той лично е поканил Боуи да напише музиката. “Искахме да заложим на икона, на емблематичен европеец. И в главите ни веднага изскочи името на Дейвид”, казва шведът, който навремето също е бил музикант. Той е режисирал клипове на звезди от ранга на Мадона, Крис Корнел, Кайли Миноуг, Роби Уилямс, All Saints и Бионсе. Освен това, той режисира епизоди от сериалите “Живите мъртви” и “В обувките на Сатаната”.

The Last Panthers

Боуи и Ренк се срещат в Ню Йорк, за да обсъдят композицията към сериала. Двамата дискутират не само сценария на сериала, а също тъмната страна на Европа, библейските аспекти на човешката същност и дори демоните от картините на Йеронимус Бош. Накрая Дейвид разкрива, че музиката, по която работи в момента идеално ще пасне на тематиката, засегната в сериала.

“Бях изумен от щедростта на Дейвид. Още не мога да повярвам какво се случи. Да имаме негова песен в сериала е привилегия и сбъдната мечта”, казва шведът, който по-късно е поканен да режисира видеото към предсмъртния хит на Бауи – Lazarus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Криско показа детето си във видео на песен, посветена на Цвети

Песента му е много по-различна от типичния му репертоар

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Новият албум на Селена Гомес ще бъде...

... необичайно искрен и истински

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Тейлър Суифт - жената на десетилетието на Billboard

В благодарствената си реч тя отново адресира проблема със Скутър Браун

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Крис Браун разкри името на детето си

Със снимката Крис потвърди раждането на второто си дете