Песен на Дейвид Боуи озвучава сериал

Blackstar е написана специално за „Последните пантери“, който тръгва на 19 април по FOX Crime

Големият хит на покойния Дейвид Боуи от последния му албум – Blackstar, ще прозвучи със старта на сериала “Последните пантери”, чиято премиера е на 19 април по FOX Crime.

Парчето е включено в едноименния последен албум на легендарния музикант и е първото, създадено от него в последните две десетилетия.

The Last Panthers

Режисьорът на сагата – Йохан Ренк, разкрива, че той лично е поканил Боуи да напише музиката. “Искахме да заложим на икона, на емблематичен европеец. И в главите ни веднага изскочи името на Дейвид”, казва шведът, който навремето също е бил музикант. Той е режисирал клипове на звезди от ранга на Мадона, Крис Корнел, Кайли Миноуг, Роби Уилямс, All Saints и Бионсе. Освен това, той режисира епизоди от сериалите “Живите мъртви” и “В обувките на Сатаната”.

The Last Panthers

Боуи и Ренк се срещат в Ню Йорк, за да обсъдят композицията към сериала. Двамата дискутират не само сценария на сериала, а също тъмната страна на Европа, библейските аспекти на човешката същност и дори демоните от картините на Йеронимус Бош. Накрая Дейвид разкрива, че музиката, по която работи в момента идеално ще пасне на тематиката, засегната в сериала.

“Бях изумен от щедростта на Дейвид. Още не мога да повярвам какво се случи. Да имаме негова песен в сериала е привилегия и сбъдната мечта”, казва шведът, който по-късно е поканен да режисира видеото към предсмъртния хит на Бауи – Lazarus.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Разбра се кога ще е сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Влюбените работят активно със сватбен агент от няколко месеца, големият им ден ще бъде съвсем скоро

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Слава на Славена за нейната фитнес мотивация

Никакво сладко, алкохол и хляб. Резултатът обаче е много убедителен

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Сблъсъкът на бившите: Бела Хадид и The Weeknd

Разделената двойка се срещна случайно и нещата, според очевидци, не минали добре за Бела

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

За или против? Снимката събра повече положителни коментари, но и критика