Първи поглед към марката за козметика на Виктория Бекъм

Чакането скоро ще приключи – Бекъм пуска марката си козметика съвсем скоро

В началото на годината Виктория Бекъм сподели новините, че смята да създаде първата си марка изцяло за козметика. Ето, че вече можем да видим първите детайли от нея.

Вчера Виктория Бекъм сподели кратко видео на себе си, с което обяви, че съвсем скоро продуктите й за грим и бяла козметика ще бъдат достъпни. Малко по-късно качи още няколко снимки в социалните медии от фотосесията за марката.

Единият кадър улови моменти от подготовката, в които, докато я гримират, Виктория използва пачове за под очите. Веднага феновете й предположиха, че това е първият продукт, който виждаме от VB Beauty.

Лейтън Мийстър е една по-различна Блеър Уолдорф

Под всички снимки, свързани с козметиката, които за сега е споделила звездата, тя слага три хаштага – един с името на марката, един, който можем да преведем като “чиста козметика” и друг, който гласи “не перфектна”. Това ни навява на мисълта, че продуктите й ще са създадени с екологично съобразни продукти и ще промотира подчертаването на естествената красота на една жена, което винаги е било част от посланието на Виктория.

Лейди Гага създаде своя линия за грим и козметика

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Алесандра Амброзио на остров Миконос

Алесандра съвсем не е единственият супермодел, който избра острова с постоянните купони

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Ирина и Брадли се споразумяха

Ще живеят в един и същи град

Горещи новини18 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.