Звезди : Горещи новини28 СЕПТЕМВРИ 2018

Oуен Уилсън ще става баща… отново

И третото му дете ще бъде от различна жена

Актьорът вече има две момчета, а сега очаква и момиче

Оуен Уилсън, който в края на годината ще навърши 50 години, очаква третото си дете. До момента актьорът има две деца (момчета на 4 и 7 години) от две различни жени, и третото му дете не прави изключение. 

Оуен Уилсън чака бебе от омъжена жена

В началото на лятото се появи слухът, че актьорът ще става баща за трети път от неизвестна жена. Месец по-късно се оказа, че тази жена е 34-годишната Варъни Вонгсвирайтс. Преди 4 години звездата от Marley & Me бе забелязан в компанията на Варъни и ето че днес двамата очакват първото си дете. 

Оуен Уилсън дори си направи тест за бащинство това лято, който потвърди, че именно той е бащата на детето на Варъни. В наскоро проведено интервю с чернокосата красавица тя принза, че двамата са двойка от 5 години, но Оуен предпочитал да пази личния си живот в тайна. Ако това е истина, защо тогава актьорът си е направил тест за бащинство?!

В профила си в Instagram Варъни сподели снимка от ултразвука на бебето си и обяви, че чака момиче на име Лайла. Бъдещата майка гордо позира с коремчето си по време на партито, организирано в чест на своята дъщеря. Съдейки по последните й публикации, Варъни е много активна и поддържа формата си с йога, независимо, че вече е в 8-ми месец на бременността. 

Наскоро Варъни качи снимка от примиерата на филма Father figures в който участва бъдещия татко и в един от коментарите под снимката получи запитване от фен дали Оуен е бащата на детето й, на когото тя отговори с едно кратко “да”. 

В най-скоро време очакваме щастливата новина и развръзката на отношенията на Оуен и Варъни.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева