Звезди : Горещи новини02 НОЕМВРИ 2017

Още обвинения срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз

Трима мъже с шокиращи разкрития

След като актьорът Антъни Рап обвини Кевин Спейси в сексуален тормоз преди 30 години и той от своя страна призна официално, че е гей, редица други техни колеги споделиха, че носителят на “Оскар” си е позволил непристойно държание и с тях.

Мексиканският актьор Роберто Кавасос заяви, че Спейси е прелъстявал много млади мъже по времето, когато е бил творчески директор на лондонския театър “Олд Вик” между 2004 г. и 2015 г. Самият той пък признава, че е успял да спре на време непристойните желания на холивудската звезда. Кавасос споделя, че Спейси харесвал всяко момче под 30 години, канил ги да говорят по работа в театъра, където ги посрещал с пикник с шампанско и осветена сцена. “Всяка от тези истории се различава само по това докъде е стигнал “пикникът”. Иначе техниката е една и съща”, пише Роберто Кавасос във Facebook.

От прочутия лондонски театър заявяват, че са “дълбоко потресени” от обвиненията в сексуално посегателство срещу Спейси и призовават всеки, който има подобно оплакване, да го направи, без да се притеснява, че самоличността му ще бъде разкрита.

Документалистът Тони Монтана пък заявява пред RadarOnline, че през 2003 г. пияният Спейси му е налетял в бар в Лос Анджелис. Този случай предизвикал силен стрес у Монтана, на който му се е наложило да посещава терапевти в продължение на години.

Освен колеги, с които холивудската звезда е работил, и барманът Даниъл Бийл разкрива, че е бил обект на посегателство от страна на Спейси. Той споделя, че през 2010 г. актьорът го последвал по време на почивката му, показал му члена си, опитал да придърпа ръката му върху него и му отправил неприлично предложение. След отказа, 19-годишният тогава Бийл получил скъпия часовник на актьора, за да си мълчи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Кайли Дженър потвърди - сексът е по-добър след раждането

В интервю за Playboy тя и Травис споделят за сексуалния си живот и промяната в отношенията им след Сторми

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Миролюба Бенатова започна работа като шофьор на такси

Миролюба твърди, че е била притисната да напусне работата си в телевизията по политически причини

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Славена Вътова пуска собствени фитнес видеа

Тв водещата ще се пробва като фитнес инфлуенсър в социалната мрежа

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини