Звезди : Горещи новини02 НОЕМВРИ 2017

Още обвинения срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз

Трима мъже с шокиращи разкрития

След като актьорът Антъни Рап обвини Кевин Спейси в сексуален тормоз преди 30 години и той от своя страна призна официално, че е гей, редица други техни колеги споделиха, че носителят на “Оскар” си е позволил непристойно държание и с тях.

Мексиканският актьор Роберто Кавасос заяви, че Спейси е прелъстявал много млади мъже по времето, когато е бил творчески директор на лондонския театър “Олд Вик” между 2004 г. и 2015 г. Самият той пък признава, че е успял да спре на време непристойните желания на холивудската звезда. Кавасос споделя, че Спейси харесвал всяко момче под 30 години, канил ги да говорят по работа в театъра, където ги посрещал с пикник с шампанско и осветена сцена. “Всяка от тези истории се различава само по това докъде е стигнал “пикникът”. Иначе техниката е една и съща”, пише Роберто Кавасос във Facebook.

От прочутия лондонски театър заявяват, че са “дълбоко потресени” от обвиненията в сексуално посегателство срещу Спейси и призовават всеки, който има подобно оплакване, да го направи, без да се притеснява, че самоличността му ще бъде разкрита.

Документалистът Тони Монтана пък заявява пред RadarOnline, че през 2003 г. пияният Спейси му е налетял в бар в Лос Анджелис. Този случай предизвикал силен стрес у Монтана, на който му се е наложило да посещава терапевти в продължение на години.

Освен колеги, с които холивудската звезда е работил, и барманът Даниъл Бийл разкрива, че е бил обект на посегателство от страна на Спейси. Той споделя, че през 2010 г. актьорът го последвал по време на почивката му, показал му члена си, опитал да придърпа ръката му върху него и му отправил неприлично предложение. След отказа, 19-годишният тогава Бийл получил скъпия часовник на актьора, за да си мълчи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини27 ФЕВРУАРИ 2020

Спортният шик на Кейт Мидълтън - с бели кецове за 30 паунда

Херцогинята отново демонстрира отличен вкус, дори и във визия от популярни масови марки

Горещи новини27 ФЕВРУАРИ 2020

Заедно на път: Ашли Греъм и нейната помпа за кърма

Тя никога не се е срамувала от тялото си, включително по време на трансформациите около майчинството

Горещи новини27 ФЕВРУАРИ 2020

Кейти Холмс продаде дома си в Калабасас за 4 милиона

Тук можете да видите снимки на имението