Звезди : Горещи новини02 НОЕМВРИ 2017

Още обвинения срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз

Трима мъже с шокиращи разкрития

След като актьорът Антъни Рап обвини Кевин Спейси в сексуален тормоз преди 30 години и той от своя страна призна официално, че е гей, редица други техни колеги споделиха, че носителят на “Оскар” си е позволил непристойно държание и с тях.

Мексиканският актьор Роберто Кавасос заяви, че Спейси е прелъстявал много млади мъже по времето, когато е бил творчески директор на лондонския театър “Олд Вик” между 2004 г. и 2015 г. Самият той пък признава, че е успял да спре на време непристойните желания на холивудската звезда. Кавасос споделя, че Спейси харесвал всяко момче под 30 години, канил ги да говорят по работа в театъра, където ги посрещал с пикник с шампанско и осветена сцена. “Всяка от тези истории се различава само по това докъде е стигнал “пикникът”. Иначе техниката е една и съща”, пише Роберто Кавасос във Facebook.

От прочутия лондонски театър заявяват, че са “дълбоко потресени” от обвиненията в сексуално посегателство срещу Спейси и призовават всеки, който има подобно оплакване, да го направи, без да се притеснява, че самоличността му ще бъде разкрита.

Документалистът Тони Монтана пък заявява пред RadarOnline, че през 2003 г. пияният Спейси му е налетял в бар в Лос Анджелис. Този случай предизвикал силен стрес у Монтана, на който му се е наложило да посещава терапевти в продължение на години.

Освен колеги, с които холивудската звезда е работил, и барманът Даниъл Бийл разкрива, че е бил обект на посегателство от страна на Спейси. Той споделя, че през 2010 г. актьорът го последвал по време на почивката му, показал му члена си, опитал да придърпа ръката му върху него и му отправил неприлично предложение. След отказа, 19-годишният тогава Бийл получил скъпия часовник на актьора, за да си мълчи.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 ЮНИ 2019

MTV награди най-талантливите актьори

Сандра Бълок, Дуейн Джонсън, Бри Ларсън и другите звезди, заслужили наградите си

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Най-красивата българска абитуриентка е от Плевен

Конкурсът тази година се проведе за 13-ти път

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Ирина Шейк и дъщеря й се разходиха в Burberry

Ирина прави всичко възможно да се грижи за себе си и детето, без да се поддава на тъгата от раздялата

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Карди Би изпълнява по халат, след като скъса тоалета си

Карди бе изправена пред сериозен гаф с тоалета си