Звезди : Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2017

Нова звездна двойка: Дакота Джонсън и Крис Мартин

Взаимоотношенията между двамата се задълбочават

Рок музикантът Крис Мартин отново излиза с млада актриса. Този път става въпрос за Дакота Джонсън, а техни близки признават, че двамата стават все по-близки.

“Дакота и Крис определено се срещат. Опознават се и се чувстват много комфортно в компанията си. Крис изпраща новата си музика на Дакота, за да получи нейното мнение. Това е нещо повече от афера,” казва техен приближен пред Us Weekly.

Цветя и Рози за Крис Мартин и Дженифър

През последния месец двамата дори са забелязани заедно на концерт на Ник Кейв в Израел, а по-късно и на вечеря в ресторант Yam Sheva в Херцлия. “Пристигнаха заедно и бяха наистина много мили. Това беше истинска изненада. Поседяха и с Ник Кейв. Не ги видях да се целуват, да държат ръце или нещо подобно,” разкрива очевидец.

Гуинет проговори за Крис Мартин

Това не е първият път, в който Дакота и Крис са забелязани заедно. Миналия месец двамата привличат вниманието на вечеря в суши ресторант в Лос Анджелис. “Изглеждаха много щастливи, че се виждат и разговаряха с часове. Тя му разказваше за новите проекти, къде ще снима и се интересуваше от мнението му. Крис бе много чаровен и мил. Лицето му светеше, докато говореше с нея. Той също се интересуваше от мнението й за неговата музика. Двамата флиртуваха и се смееха през цялата вечер, а накрая благодариха на готвачите за вечерята.“

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

Голди Хоун и Кърт Ръсел снимат "Коледните хроники" 2

Ще гледаме лентата на следващата Коледа

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

26-годишна Африканка стана "Мис Вселена"

Зозибини Тунзи от Южна Африка победи претендентки от 90 държави

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2019

Още моменти от събитието "Жена на годината"

Ето как гостите и екипа отпразнуваха финала на церемонията на коктейла

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Наум и Теа посрещнаха първото си дете

Момиченцето се е родило вчера