Звезди : Горещи новини18 АВГУСТ 2017

Нина Добрев разказа за трудното си детство

Актрисата разкрива защо е напуснала “Дневниците на вампира” и говори за новата си любов

Макар да е едно от най-актуалните имена в Холивуд в момента, Нина Добрев не винаги е имала перфектният живот.

Когато е още малко дете, семейството на актрисата емигрира от България в Канада, където се налага да живеят в лишения, за да може да се справят с живота в чуждата страна. “В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим”, споделя днес звездата от “Дневниците на вампира”. Днес Нина има голяма къща с четири спални в испански стил. (вижте я тук!)

Нина Добрев: Всяка година се прибирам в България

Докато приятелите ми имаха купища страхотни дрехи, ние пазарувахме от магазин за втора употреба. За да ме накара да се почувствам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно бяхме на истинско ревю на Versace и седнахме на първия ред”.

15 идеи за прически, които да вземем от Нина Добрев

Звездата на Нина изгрява през 2009 г. с ролята й в сериала “Дневниците на вампира”. Тя веднага се превръща в любимка на феновете на сагата. Ето защо всички са шокирани, когато тя решава да напусне след шестия сезон. “Такъв беше планът от самото начало. Нямах намерение да оставам след изтичането на шестгодишния ми договор”. Днес тя казва, че не съжалява, защото това я е накарало да работи повече и да се развие като актриса, като започне да играе роли на възрастен, а не само на тийнейджъри.

Нина Добрев промени тренировката и режима си

Добрев има и нова любов. Не, не става дума за актьора Глен Пауъл, а за кученцето Маверик, което осиновява след смъртта на любимата й котка Линкс. “Тя спаси мен, аз спасих нея. Бях толкова тъжна след смъртта на Линкс. Маверик ме върна към живота”, казва актрисата. “Тя е най-спокойното куче на света. Всяка сутрин ме събужда, като облизва лицето ми, след което буквално тичам навън по пижама, за да я изведа.”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Мишел Уилямс се развежда

Мишел и Фил се разделиха също толкова тайно, колкото и когато се ожениха

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Кога в крайна сметка ще видим бебето?

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Интернет срещу Благой и бременната Златка

Опитите на влюбените да изпъкнат като модни трендсетъри търпят нов провал