Невена Николова шие роклите на сватбата на Пипа Мидълтън

Тоалети на родната дизайнерка имаше и на церемонията на Уилям и Кейт

Родната дизайнерка Невена Николова ще облече част от елита, който ще присъства на сватбата на сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа Мидълтън.

Българката от години се изявява в Лондон и нейни тоалети са обличали доста известни личности, сред които приятелката на брата на сестрите Мидълтън Джеймс – Дона Еър, дъщерята на шефа на Формула 1 – Тамара Екълстоун, актрисите от “Имението Даунтън”, водещата на MTV Лора Уитмор, актрисите Кристин Дейвис и Олга Куриленко.

“През 2011 г. ме забелязаха британски журналисти, защото вече имах клиенти в лондонското общество. Около сватбата на Кейт Мидълтън също имаше мои рокли. Вследствие на това излезе голяма статия в Daily Telegraph, която предизвика вниманието. Това продължава и днес и ме възприемат сериозно и истински”, коментира Невена.

Николова обяснява, че с годините е е развила умения да общува по различен начин с различните клиенти. Подхожда индивидуално, а и различните националности изискват различно общуване. “Хората купуват не само дрехите, но и теб като творец. Ако забравиш кой си и започнеш да изпускаш основните си морални принципи, винаги може да обезобразиш продукта. Това има огромно значение”, казва дизайнерката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка