Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Кога в крайна сметка ще видим бебето?

Майката на Меган Маркъл долетя от Щатите, за да бъде до дъщеря си в момента на раждането.

Това означава, че бебето ще се появи всеки момент. Точният термин не беше съобщен публично, но херцозите казаха, че очакват наследника си “в края на април или началото на май”.

По всичко личи обаче, че бебето на Меган и Хари няма да чака до месец май, за да зарадва родителите си и хилядите им почитатели. А пристигането на Дория Рагланд доказва, че раждането може да започне всеки момент!

Меган Маркъл е изключително близка с майка си, която работи като социален работник и инструктор по йога. Всъщност, Дория беше единственият представител на семейството на Меган на сватбата й с принц Хари.

Дория Рагланд обаче няма да се премести в замъка Фрогмор при Меган и Хари след раждането на бебето, за да помага на дъщеря си. Тя вероятно ще има своя стая в имението, но ще продължи да живее отвъд Океана.

Тези дни се разбра съшщо и кога ще можем да видим новороденото.

За разлика от Кейт Мидълтън, Меган няма да се появи пред болницата веднага след раждането, за да поздрави тълпата и да позира за снимки. Очакваше се тя и принц Хари просто да пуснат официални портретни снимки с бебето след няколко дни.

Меган и Хари обаче все пак ще позират с наследника си пред фотографи. Събитието ще е няколко дни след раждането и ще бъде в замъка Уиндзор.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Горещи новини23 МАЙ 2019

Зоуи Кравиц и нейната тайна сватба

Звездата тайно се е омъжила за Карл Гусман