Звезди : Горещи новини13 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган Маркъл официално се завърна от майчинството

При това бе облечена като истинско работещо американско момиче, но пък поводът го изискваше

Снимки: Profimedia

Облечена семпло и модерно с черен слим панталон и бяла риза, Меган Маркъл официално се завърна от отпуска си по майчинство.

Меган Маркъл представи модната колекция, в чието създаване е участвала. Дрехите и аксесоарите са създадени с благотворителна цел и в подкрепа на организацията Smart Works, чиято цел е да помага на безработни жени да изградят кариерата си отново.

На представянето Меган бе облечена в бяла риза и черен панталон тип цигара, и двете от същата колекция. С прекрасна, свободно пусната коса, кафеви обувки от велур и няколко златни гривни, Меган Маркъл е олицетворение на работещата модерна жена.

Да, не изглежда като типичен член на британската кралска фамилия и по-консервативните жители на Острова вероятно ще се подразнят от избора и на тоалет. Но пък стайлингът е вдъхновение за работещите жени и е една прекрасна класика, на която всяка от нас може да заложи във всеки един момент и да излезе навън със самочувствие.

Освен това, във визията на Меган имаше дискретни акценти в почит на наследството на покойната Лейди Даяна. Меган носеше златните обици с формата на пеперуди, принадлежали на принцесата на Уелс. На Даяна е била и златната гривна със сини камъни, която Меган Маркъл бе комбинирала ефектно с още няколко гривни.

Изглежда прекрасно! Още снимки можете да разгледате в галерията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност