Мариана Попова потвърди раздялата с мъжа си

Певицата разкри отношенията си с актьора Веселин Плачков

Мариана Попова призна, че вече е необвързана жена. Тя потвърди слуховете за раздялата си с дългогодишния си партньор Ханес Перфлер.

“Ние сме щастливо разделени. Прекрасни приятели сме и отглежаме заедно Мария-Магдалена. Писанията, че Ханес имал проблеми с алкохола дори няма да ги коментирам. Хората се разделят, когато започват да разбират любовта и живота по различен начин”, обяснява изпълнителката.

Тя разкрива, че между двамата не е имало скандали или намесен трети човек, а са се разделили след “красива дискусия”. “Нямам любовна драма в живота си, аз съм мислеща жена, здраво стъпила на земята си. Дъщеря ми се чувства прекрасно, ние излизаме заедно често. Децата са по-мъдри от нас, не е нужно да им се обяснява много, или да вижда мама и тате сърдити”, обяснява Попова.

Името на Мариана бе свързвано с актьора Веселин Плачков, който е приятел не само с нея, но и с бащата на детето й. В края на миналата година обаче самият той категорично отрече двамата да имат любовни отношения. “Приписват ми любовни връзки с топ диетоложката и бивша депутатка от ДПС Петя Раева, с Гала и Мариана Попова. Даже четох, че се развеждам. Пълна лъжа са подобни твърдения! Имам си жена и си я обичам!, сподели тогава актьорът.

Самата Попова обаче казва, че двамата са имали връзка, но тя е приключила. “Той е страхотен актьор и ние имахме един прекрасен период заедно, но пътищата ни се разминаха. Продължавам да чакам моя мъж да се появи отнякъде”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Криско показа детето си във видео на песен, посветена на Цвети

Песента му е много по-различна от типичния му репертоар

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Новият албум на Селена Гомес ще бъде...

... необичайно искрен и истински

Горещи новини13 ДЕКЕМВРИ 2019

Тейлър Суифт - жената на десетилетието на Billboard

В благодарствената си реч тя отново адресира проблема със Скутър Браун

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Крис Браун разкри името на детето си

Със снимката Крис потвърди раждането на второто си дете