Мариана Попова потвърди раздялата с мъжа си

Певицата разкри отношенията си с актьора Веселин Плачков

Мариана Попова призна, че вече е необвързана жена. Тя потвърди слуховете за раздялата си с дългогодишния си партньор Ханес Перфлер.

“Ние сме щастливо разделени. Прекрасни приятели сме и отглежаме заедно Мария-Магдалена. Писанията, че Ханес имал проблеми с алкохола дори няма да ги коментирам. Хората се разделят, когато започват да разбират любовта и живота по различен начин”, обяснява изпълнителката.

Тя разкрива, че между двамата не е имало скандали или намесен трети човек, а са се разделили след “красива дискусия”. “Нямам любовна драма в живота си, аз съм мислеща жена, здраво стъпила на земята си. Дъщеря ми се чувства прекрасно, ние излизаме заедно често. Децата са по-мъдри от нас, не е нужно да им се обяснява много, или да вижда мама и тате сърдити”, обяснява Попова.

Името на Мариана бе свързвано с актьора Веселин Плачков, който е приятел не само с нея, но и с бащата на детето й. В края на миналата година обаче самият той категорично отрече двамата да имат любовни отношения. “Приписват ми любовни връзки с топ диетоложката и бивша депутатка от ДПС Петя Раева, с Гала и Мариана Попова. Даже четох, че се развеждам. Пълна лъжа са подобни твърдения! Имам си жена и си я обичам!, сподели тогава актьорът.

Самата Попова обаче казва, че двамата са имали връзка, но тя е приключила. “Той е страхотен актьор и ние имахме един прекрасен период заедно, но пътищата ни се разминаха. Продължавам да чакам моя мъж да се появи отнякъде”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Сексът и Риана: Презареждане

Поп звездата пръска от чувственост новият летен брой на списание Interview