Мариана Попова потвърди раздялата с мъжа си

Певицата разкри отношенията си с актьора Веселин Плачков

Мариана Попова призна, че вече е необвързана жена. Тя потвърди слуховете за раздялата си с дългогодишния си партньор Ханес Перфлер.

“Ние сме щастливо разделени. Прекрасни приятели сме и отглежаме заедно Мария-Магдалена. Писанията, че Ханес имал проблеми с алкохола дори няма да ги коментирам. Хората се разделят, когато започват да разбират любовта и живота по различен начин”, обяснява изпълнителката.

Тя разкрива, че между двамата не е имало скандали или намесен трети човек, а са се разделили след “красива дискусия”. “Нямам любовна драма в живота си, аз съм мислеща жена, здраво стъпила на земята си. Дъщеря ми се чувства прекрасно, ние излизаме заедно често. Децата са по-мъдри от нас, не е нужно да им се обяснява много, или да вижда мама и тате сърдити”, обяснява Попова.

Името на Мариана бе свързвано с актьора Веселин Плачков, който е приятел не само с нея, но и с бащата на детето й. В края на миналата година обаче самият той категорично отрече двамата да имат любовни отношения. “Приписват ми любовни връзки с топ диетоложката и бивша депутатка от ДПС Петя Раева, с Гала и Мариана Попова. Даже четох, че се развеждам. Пълна лъжа са подобни твърдения! Имам си жена и си я обичам!, сподели тогава актьорът.

Самата Попова обаче казва, че двамата са имали връзка, но тя е приключила. “Той е страхотен актьор и ние имахме един прекрасен период заедно, но пътищата ни се разминаха. Продължавам да чакам моя мъж да се появи отнякъде”.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 АПРИЛ 2019

Пухкавата Кристина Милиан е история

Поп звездата е започнала да тренира интензивно и е напълно променена

Горещи новини20 АПРИЛ 2019

Хайди Клум под ръка с близнаци

Вижте тях, както и останалите звезди от червения килим на наградите "About You"

Горещи новини20 АПРИЛ 2019

Адел се раздели със съпруга си Саймън

След 9-годишна връзка Адел и Саймън се разделиха

Горещи новини19 АПРИЛ 2019

От Джъстин Бийбър до Леонардо ди Каприо - 30 известни личности в една песен

Lil Dicky обедини някои от най-големите имена в музикалната и в кино индустрията за един специален проект