Мария Илиева проговори за скандала с Атанас Колев

Ето какво каза певицата в новия брой на сп. Grazia

Само преди малко повече от месец младият изпълнител Атанас Колев обвини Мария Илиева, че не му е направила обещания договор към лейбъла “Стерео стая”. Той дори възпя проблемите помежду им в новата си песен “Честно & нечестно”.

Досега Мария пазеше мълчние. В новия брой на списание Grazia поп дивата за пръв път говори за случая и защо той е разочарован от нея и “Стерео стая”.

Нямам представа, нито проявявам интерес към разочарованията на този младеж. Факт е, че “Стерео стая” бе негов продуцент и мениджър близо две години, и използвам момента да благодаря на целия екип на компанията и всички подизпълнители за отдадеността в работата и високите постижения. Музикалният бизнес, както всеки друг, има свои правила, отговорности и етика. Когато се проявява системно неуважение към тях, няма причини за продължаване на каквато и да е инвестиция под каквато и да е форма”, категорична е Илиева.

“Впечатлена от умението на някои хора сами да опропастяват себе си. Съвестта, достойнството и моралът се превърнаха в дефицит на съвремието”, казва още Мария.

Какво още споделя изпълнителката за любовта, хобитата си, пороците и новите си проекти, четете в новия брой на сп. Grazia, което вече е на пазара.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Кайли Дженър потвърди - сексът е по-добър след раждането

В интервю за Playboy тя и Травис споделят за сексуалния си живот и промяната в отношенията им след Сторми

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Миролюба Бенатова започна работа като шофьор на такси

Миролюба твърди, че е била притисната да напусне работата си в телевизията по политически причини

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Славена Вътова пуска собствени фитнес видеа

Тв водещата ще се пробва като фитнес инфлуенсър в социалната мрежа

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини