Мария Илиева проговори за скандала с Атанас Колев

Ето какво каза певицата в новия брой на сп. Grazia

Само преди малко повече от месец младият изпълнител Атанас Колев обвини Мария Илиева, че не му е направила обещания договор към лейбъла “Стерео стая”. Той дори възпя проблемите помежду им в новата си песен “Честно & нечестно”.

Досега Мария пазеше мълчние. В новия брой на списание Grazia поп дивата за пръв път говори за случая и защо той е разочарован от нея и “Стерео стая”.

Нямам представа, нито проявявам интерес към разочарованията на този младеж. Факт е, че “Стерео стая” бе негов продуцент и мениджър близо две години, и използвам момента да благодаря на целия екип на компанията и всички подизпълнители за отдадеността в работата и високите постижения. Музикалният бизнес, както всеки друг, има свои правила, отговорности и етика. Когато се проявява системно неуважение към тях, няма причини за продължаване на каквато и да е инвестиция под каквато и да е форма”, категорична е Илиева.

“Впечатлена от умението на някои хора сами да опропастяват себе си. Съвестта, достойнството и моралът се превърнаха в дефицит на съвремието”, казва още Мария.

Какво още споделя изпълнителката за любовта, хобитата си, пороците и новите си проекти, четете в новия брой на сп. Grazia, което вече е на пазара.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Поли Генова с първи кадри с мъжа и детето си

Певицата най-сетне показа половинката си

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Виктория Бекъм: "Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си"

Майка и дизайнер с интервю за полското издание на списание Vogue

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Шарлийз Терон защити своите африкански корени

На събитието, което тя организира, за да събере средства за нуждаещите се в Африка, тя избра тоалет с препратка към родната си култура