Звезди : Горещи новини20 НОЕМВРИ 2018

Малкълм се сгоди

Актьорът Франки Мюниц предложи брак на приятелката си

На 32 годишна възраст, една от най-обичаните звезди от култовия сериал “Малкълм” се сгоди.

Франциско Мюниц IV, по-известен като Малкълм, събра смелост и предложи брак на своята приятелка Пейдж Прайс по изключително романтичен начин, пускайки безброй летящи фенери във въздуха.

Франки Мюниц не помни участието си в “Малкълм”

Щастливата новина обаче идва след няколко доста тежки, случили се буквално преди дни. Като оставим на страна преживените мини инсулти и мозъчни сътресения, предизвикващи големи бели петна в паметта на Франки, бившият актьор загуби чичо си миналата седмица.

Часове след като се върна от погребението, Франки открива къщата си наводнена, а цялото му имущество е унищожено: “Съсипан и изтощен съм от тази тежка седмица: загубих чичо си Скип, пропътувах 45 часа от и до Франция и накрая заварих този кошмар“, сподели пред фенове актьорът.

Натрупалите се тревоги и проблеми само са показали на Франки колко може да разчита на приятелката си Пейдж, която е била неотлъчно до него и му е помагал да се възстанови психически след стреса и шока.

В края на седмицата, Франки е събрал смелост и е направил сериозната крачка да предложи брак на Пейдж и то по много умилителен начин, който е надминал мечтите на русата красавица. 

Тя сподели снимки от предложението в профила си и написа: “Когато си малко момиче, си мечтаеш да се омъжиш за мъжа на мечтите ти. Представяш си всички онези прекрасни неща, които той прави докато ти предлага, както и роклята, която ще носиш и музиката, която ще звучи. Понякога обаче реалността може да надмине мечтите ти.”

Пейдж допълни още: “Франциско Мюниц IV, ти си повече от мчета за мен. Ти ме учиш всеки ден, правиш ми комплименти, когато се чувствам най-зле и ме буташ към ръба, но ти си винаги там да ме хванеш, ако тръгна да падам. Обичам всяка част от теб и те оценявам все повече с всеки изминал ден. Изгарям от нетъпрение да бъда твоя съпруга.

Предложението определено е трогнало Пейдж, която призна, че е плакала толкова много поради което е споделила доста нефокусирани снимки от милия момент. Тях и още снимки на двойката може да откриете в галерията. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Селин Дион: "Липсва ми да бъда докосвана"

Актрисата не е готова да търси любовта отново, но признава, че се чувства самотна

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Ники Минаж създаде първата си колекция в колаборация с Fendi

Звездата наскоро заяви, че се отказва от музикалната си кариера. Дали това е новото й амплоа?

Горещи новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън е бременна с четвърто дете?

Промяната във външния вид на херцогинята даде повод за този слух