Звезди : Горещи новини31 ЯНУАРИ 2019

Мадона нямала пари за дрехи и си шиела сама

Бедността принудила нея и сестра й да се научат да използват шевната нашина

Двете млади дами от снимката са Мадона и нейната сестра Паула и е направена в деня, в който Мадона завършва гимназия.

По онова време тя все още не е “Мадона”, а просто Луиз Вероника Чиконе и живее в Мичиган със семейството си, което няма много пари.

Затова и двете с Паула са с рокли, които са си ушили сами на шевната машина у дома. “Наложи ни се да се научим да шием, защото родителите ни често нямаха пари за дрехи от магазините, а аз много се срамувах заради този факт”, споделя днес Кралицата на попа в инстаграм пост. “Забележете също, че не се виждат нито деколтета, нито разголени колене. папа Чиконе беше много строг!”.

Само няколко години по-късно, когато през 1983-а излиза дебютният й албум, Мадона е със съвършено различна визия и дава началото на цял нов тренд в попкултурата. Платинено руса коса, червено червило, мрежест чорапогащник и бижута с оргомни кръстове (визията до голяма степен Мадж дължи на тогавашния си стилист Марипол) – папа Чиконе не е бил никак доволен. Но важното е, че шокиращият за времето си стайлинг й помага да се открои и я изстрелва към голямата слава.

Днес обаче Мадона се чувства благодарна за това, че се е научила да шие. Неволята учи, както казваме ние, а и на една дама никога не й е излишно да има и подобни практични умения.

Не че отново би й се наложило да си шие дрехите. Богатството на певицата към днешна дата се оценява на 590 милиона долара.

Дженифър Анистън вече не ревнува

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева