Звезди : Горещи новини09 ФЕВРУАРИ 2017

Лейди Гага и Тейлър Кини се събраха

Двойката замина заедно на почивка в Тексас

Лейди Гага и Тейлър Кини се събраха след над половин година раздяла.

Двамата са продължили да се виждат, но отношенията им са останали чисто приятелски.

Актьорът бе забелязан на първите редове по време на изпълнението на блондинката на Super Bowl през уикенда. Близки до двойката пък обясняват, че двамата са си взели почивка и в момента са заедно в Тексас.

gaga-1

“Гага и Тейлър се виждат, но не искат това да бъде публично. Всъщност той дори сега замина с нея за Тексас”, разкрива техен приближен. “Те не са спирали да се виждат физически и тя така и не се вгледа в друг мъж, защото още е влюбена в Тейлър”, коментира близък до звездата.

Двамата бяха заедно в продължение на 5 години, като дори се сгодиха. Миналото лято те внезапно сложиха край на отношенията си, а по-късно стана ясно, че певицата е инициирала раздялата, тъй като подозирала, че 35-годишният Кини й е изневерил. Самата Гага заяви тогава, че двамата “си взимат почивка”.

gaga-2

С Тейлър винаги сме смятали, че сме сродни души. Като всяка друга двойка и ние имаме своите върхове и спадове и поради тази причина решихме да се разделим за кратко. И двамата сме амбициозни артисти, като се надяваме, че въпреки големите разстояния и запълнени графици, ще успеем да запазим семплата любов, която споделяме. Моля за подкрепата ви. Ние сме като всички останали и наистина много се обичаме“, обяви тогава певицата.

“На нея просто й трябваше време да дойде на себе си. Сега след като кариерата ѝ отново е в своя връх, е въпрос на време отново да афишира публично отношенията си”, обяснява сега източникът.

Снимки: Instagram, Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Шарън Стоун притежава първичен инстинкт за щастие

На 61 години актрисата демонстрира страст към живота и удивителна красота

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Емили Ратайковски също стана "шефка"

София Аморусо, или позната като Насти Гал, авторката на книгата "Шефката" създаде модна линия с Емили Ратайковски

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт