Звезди : Горещи новини10 СЕПТЕМВРИ 2017

Лейди Гага слиза от музикалната сцена

Последната й изява ще бъде през декември

Лейди Гага ще се оттегли от музикалната сцена през декември, след края на световното й турне “Joanne”, което носи името на новия й албум.

Поп изпълнителката съобщи, че ще направи пауза, за да обмисли някои неща и да отдъхне. “Ще направя пауза, но не знам колко дълга ще е тя”, каза певицата. “Трябва да обмисля някои неща, да забавя темпото и да се заема с решаването на някои здравни проблеми. Това обаче не означава, че ще загърбя всички креативни проекти.”

Гага наскоро отмени свой коннцерт в Монреал поради ларингит и респираторно заболяване. Тя се разболяла, след като пяла под дъжда в нюйоркския “Сити фийлд” миналата седмица. Певицата няколко пъти е споменавала за борбата си с депресията, за хранителни проблеми и хронични болки през кариерата си.

Именно за тях тя говори и в документалния си филм Gaga Five Foot Two. “В мен има нещо, което силно вярва, че болката е като микрофон. Моята лична болка ми вреди много, освен ако не я трансформирам.” Последната изява на Гага ще бъде на Международния филмов фестивал в Торонто, малко преди официалната прожекция на документалния й филм.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 МАРТ 2019

Емилия Кларк е преживяла две мозъчни аневризми

Актрисата разкри, че е била оперирана през 2011-а и 2013-а година

Горещи новини22 МАРТ 2019

Певец загина трагично по време на снимки

Кънтри изпълнителят Джъстин Картър се е прострелял

Горещи новини22 МАРТ 2019

Клипът на Джъстин Бийбър навреди на природата

Кой може да очаква, че едно видео ще направи такива щети?

Горещи новини21 МАРТ 2019

YouTube звезда изтезавала децата си, за да ги принуди да се снимат

Мишел Хакни и двамата й по-големи сина са били арестувани