Звезди : Горещи новини29 ЯНУАРИ 2018

Криси Тийгън разкри пола на бебето

Второто дете на модела се очаква да се появи всеки момент

Криси Тийгън и съпругът й Джон Леджънд очакват своята втора рожба, а моделът най-сетне разкри и какъв е пола на бебето.

Красавицата използва социалната мрежа Instagram, където сподели вълнуващата новина със своите 15,8 милиона последователи. Тя публикува кадър от червения килим на наградите Grammy, където е със сребърна рокля Yanina Couture и държи бременното си коремче. “Мама и момчето”, пише красавицата под кадъра. Тя разкрива още, че с половинката й са напуснали рано церемонията по награждаването. “Мама и татко са си вкъщи в 22:30 часа”, пише красавицата в публикацията в Twitter.

Криси Тийгън за тялото си след бременността

Тийгън винаги е говорила открито за трудностите, с които се е срещала в опитите си да дари съпруга си с дете. Криси и Джон са се опитвали да станат родители в продължение на 6 години, преди най-накрая Криси да забременее с Луна. След появата на малката принцеса, им остана един ембрион, който впоследствие бе оплоден и скоро бебето ще се появи на бял свят.

Криси Тийгън е готова за второ дете

Криси има трудности и след появата на малката Луна. След раждането на дъщеря си тя изпада в следродилна депресия, без да знае от какво точно страда. И отново е болезнено откровена по темата.

Беше ми трудно да стана от леглото. Имах болки в таза, в раменете, дори в китките. Нямах апетит. Случвало се е да не ям два дни подред, а вие знаете, че обичам да си хапвам. Физическата болка и емоционалната нестабилност ме караха да се чувствам така, сякаш нямам контрол над тялото си. Веднъж стоях в гримьорната си, облечена в халат, екипът ми ме подготвяше – правеха ми грим и прическа. Някой почука на вратата и ме попита „Знаеш ли текста на тази песен?“ и изведнъж се сривах психически. Нямах мнение за нищо, не можех дори да избера между две неща. Не можех да разбера защо съм толкова нещастна. Обвинявах умората и си мислех, че може би вече не съм забавна, че съм изгубила чувството си за хумор”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Мейбъл, Луис Капалди и Дейв бяха победителите на наградите BRIT

Всички запомнящи се моменти от британските награди

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Кая Гербер със снимка на новия си татус

Татуировките на Кая по перфектен начин допълват нейната свежа и деликатна красота

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Джена Дюан се сгоди за Стив Казий

Актрисата обяви новината преди броени часове

Горещи новини18 ФЕВРУАРИ 2020

Втори развод в кралското семейство за една седмица

Племенникът на кралицата се развежда след 26 години брак