Звезди : Горещи новини29 ЯНУАРИ 2019

Кралският двор отвръща на удара

Дворецът Кенсингтън е взел мерки срещу оналйн заплахите, отправени към Кейт и Меган

След като в края на миналата година стана ясно, че Меган и Хари няма да живеят в кралския дворец когато на бял свят се появи първият им наследник, се зародиха слуховете, че между Меган и Кейт е назряла кавга и именно това е причината кралската четворка да се раздели.

Меган Маркъл официално детронира Кейт като моден инфлуенсър

Тези слухове се оказаха неверни, но въпреки това провокираха лавина от негативни коментари и дори няколко заплахи, отправени към двете дами. Кралският двор не остана безпристрастен и взе нещата в свои ръце.

Източник от двореца сподели пред People, че са прекарали буквално няколко часа в триене на коментари и блокиране на потребители, отправили нападки по адрес на Кейт и Меган, като освен това са коригирали и няколко материала, написани по повод на “кавгата” между тях.

Може да блокираме някои думи, но има неща, които са наистина сериозни. Само за последната година, сред стотици хиляди коментари, имаше 2-3 истински заплахи. Затова трием коментари, докладваме и блокираме хора, а с други се занимава полицията. Това трябва да се менажира, защото няма как по друг начин да се контролира“, коментираха от кралския дворец.

Нека припомним, че малко след като Меган Маркъл се събра с принц Хари, тя изтри всичките си социални профили, докато Кейт никога не е имала лична страница в която и да е социална медия. Въпреки това, профилът на двореца в Instagram се превърна в трибуна за “борба” между феновете на Меган и тези на Кейт. Кралският палат е започнал с корекциите и контрола над hate вълната именно от там.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс отрече да е изневерила на съпруга си

Поп звездата публикува обръщение, с което да отрече слуховете

Горещи новини22 АВГУСТ 2019

Джаки Кенеди мразела булчинската си рокля

Любопитни истории от някои от най-пищните сватби на известните

Горещи новини22 АВГУСТ 2019

Лари Кинг се развежда със седмата си съпруга

85-годишният водещ и актрисата Шон Кинг се карали за имоти

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Разбра се кога ще е сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Влюбените работят активно със сватбен агент от няколко месеца, големият им ден ще бъде съвсем скоро