Звезди : Горещи новини31 ДЕКЕМВРИ 2018

Кортни Кардашиян е бясна на София Ричи

Скот Дисик се опита да помири приятелката си с бившата си жена, но неуспешно

Враждата между Кортни Кардашиян и София Ричи все повече се разгаря.

Това стана ясно от снимките след срещата на двете жени в Аспен, Колорадо. Там тази година София се присъедини към семейство Кардашиян, които винаги ходят в зимния курорт за Коледа. За да може Скот да бъде с децата си, се наложи и София да прекара празника с него и бившата му.

Вечерята между Скот и двете жени видимо е била напрегната.

Скот, Кортни Кардашиян и София напуснаха ресторанта, в който вечеряха, с каменни физиономии. Най-ядосана изглежда Кортни. Която е и най-странно облечена – под палтото си тя е по тънка прозрачна блуза без сутиен и гърдите й ясно се виждат (СНИМКИ може да видите в галерията). Какво се опитва да покаже бившата на Скот?

Кортни май си играе с огъня, след като преди няколко дни вбеси последователите си, качвайки своя обща снимка със Скот Дисик. На кадъра Кортни и Скот са заедно в леглото, като той е на заден план и си играе с едно от децата. Отпред Кортни се е излегнала в съблазнителна поза, облечена в изрязана черна рокля с цепка.

Масово феновете на Кортни се нахвърлиха върху нея заради очеизвадния факт, че използва децата си, за да дразни София и да й натрие носа, показвайки й, че със Скот винаги ще бъдат близки.

Някои потребители са доста груби, наричайки Кортни отчаяна застаряваща жена, която ревнува бившия си от по-младата му приятелка и няма себеуважение.

Факт е, че по време на връзката си с младия модел Йоунс Бенджима Кортни не публикуваше подобни снимки. Изтъкването на това колко близки са със Скот започна, откакто Кортни отново остана сама. Нищо чудно, че приятелката му София Ричи не е никак доволна от ситуацията.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари