Колко струва сватбата на Пипа Мидълтън?

Най-дългоочакваното събитие на Острова ще се състои на 20 май

Сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, съвсем скоро ще сключи брак за своя приятел Джеймс Матюс. Всички на Острова обаче се вълнуват колко точно ще струва сватбата?

Разбира се, веднага се намира кой да изчисли сумата, която ще отиде по бляскавото събитие. Американското издание на сайта Marie Claire разкрива, че приблизителната цена на венчавката на годината ще надхвърли 300 000 долара. Изданието изчислява това въз основа на приложението за сватбено планиране Bridebook.

Според тях сватбената рокля, която ще бъде дело на Джайлс Дийкън, ще излезе минимум 13 000 долара. Още 2 500 долара ще отиде за воала, който ще бъде направен от известния британски дизайнер на шапки Стивън Джоунс. Екипът, който ще се погрижи за прическата и грима на булката, отговаряше и за сватбената визия на Кейт. Там ще отидат още 2 200 долара. Тоалетите за шаферите ще бъде над 5 000 долара. Очаква се 40-годишният младоженец да носи костюм Saville Row, който ще струва поне 7 800 долара.

Говори се, че пръстените за сватбата ще са от Cartier, където халките с диаманти за дамите възлизат средно на 20 000 долара, а мъжките пръстените от платина за господата на 5 000.

J

Сватбата ще се състои в семейния дом на семейство Мидълтън, но това не значи, че ще липсват разходи. От изданието разкриват, че на младоженците ще им се наложи да отделят около 90 000 долара за шатри и всичко необходимо, за да превърнат дома си в идеалното местенце за пищно сватбено тържество. Още толкова ще трябва да дадат и за кетъринга. Декорацията и цветята ще излязат около 30 000 долара. Тортата ще е дело или на Домино Пърчас или на Росалинд Милър, чиито торти започват от 3 500 долара.

За да бъде заснета сватбата с няколко камери и с минимум два дрона, младоженците ще трябва да платят 5 000 долара. Още 8 700 долара ще отидат за диджей.

Пипа и Джеймс ще наемат за сватбата и специални аниматори за децата, както и различни забавления за тях, както бяха направили Кейт и Уилям. Това ще излезе около 2 000 долара. Двойката ще даде още над 8 000 долара за такси за църквата, за поканите, за сватбените подаръчета.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа