Кобилкина: “От дете умея сама да печеля парите си”

Сексоложката говори за миналото си, за бизнеса и семейството и още

Днес Наталия Кобилкина печели десетки хиляди от консултациите и семинарите си. Пред списание ОК! обаче тя разказва за трудното си и понякога бедно детство.

Сексоложката и терапевт споделя, че е имала нелеко детство. Тя измисляла как да изкарва пари, когато била едва на 8 години.

„Събирах ягоди и череши от нашата градина, излизах на улицата и ги продавах на хората, които минаваха – „Най-хубавите ягоди! Най-хубавите череши!”. Искала съм сладолед например, баща ми казва: „Нямаме пари!“, аз отивам, намирам стари бутилки от мляко, измивам ги и ги продавам и с тези пари си купувам сладолед.” – разказва откровено Наталия.

На 16 г. пък изкарвала пари като бавачка. Топ сексоложката споделя пред светското издание, че винаги е била много трудолюбива и върши всичко на 100%, с цялата си душа.

Наталия, която това лято се омъжи повторно, си партнира тясно с мъжа си в бизнеса. „Такис добре измисля идеи и умее да ги менажира. На мен пък силата ми е да ги изпълнявам. За мен това е е един от най-добрите варианти – аз искам да работя с мъжа си.“ (Вижте тук снимки от сватбата им в Гърция.)

В момента Такис работи по собствен проект за отварянето на университет по туризъм в България. Въпреки заетостта си, Наталия се старае да му помага във всичко.


Смята, че има много добри психолози, които не умеят да се продадат добре. И обратното – добри търговци, на които им липсва дълбочина. „Като на магия аз съм човекът-оркестър – умея както да продавам, така и да бъда много дълбока, да правя задълбочени констелации, индивидуални консултации“, смело заявява Наталия.

Изненадващо, тя се определя като консервативна в секса. Казва, че сега, на 33 години, вече приема моногамията за нещо важно. А откакто открила тантра секса, е като преродена.

В ексклузивното си интервю за OK! тя говори още за секса, за плановете си за деца, за работата си и за това какви са отношенията й с бившия й съпруг в момента.

Броят за месец август е вече на пазара!


 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган към принц Хари: Ти ме вдъхновяваш всеки ден!

Херцогинята честити рождения ден на своя съпруг с непубликувана досега снимка на сина им Арчи

Горещи новини15 СЕПТЕМВРИ 2019

Родила ли е Кийра Найтли второто си дете?

Говори се, че бебето вече се е появило, но звездата пази събитието в тайна

Горещи новини15 СЕПТЕМВРИ 2019

Затвор за актрисата Фелисити Хъфман

Звездата от "Отчаяни съпруги" беше осъдена на 14 дни зад решетките за даване на подкуп

Горещи новини14 СЕПТЕМВРИ 2019

Излезе видеото на Лана Дел Рей, Ариана Гранде и Майли Сайръс

Парчето е част от саундтрака на "Ангелите на Чарли"