Кобилкина: “От дете умея сама да печеля парите си”

Сексоложката говори за миналото си, за бизнеса и семейството и още

Днес Наталия Кобилкина печели десетки хиляди от консултациите и семинарите си. Пред списание ОК! обаче тя разказва за трудното си и понякога бедно детство.

Сексоложката и терапевт споделя, че е имала нелеко детство. Тя измисляла как да изкарва пари, когато била едва на 8 години.

„Събирах ягоди и череши от нашата градина, излизах на улицата и ги продавах на хората, които минаваха – „Най-хубавите ягоди! Най-хубавите череши!”. Искала съм сладолед например, баща ми казва: „Нямаме пари!“, аз отивам, намирам стари бутилки от мляко, измивам ги и ги продавам и с тези пари си купувам сладолед.” – разказва откровено Наталия.

На 16 г. пък изкарвала пари като бавачка. Топ сексоложката споделя пред светското издание, че винаги е била много трудолюбива и върши всичко на 100%, с цялата си душа.

Наталия, която това лято се омъжи повторно, си партнира тясно с мъжа си в бизнеса. „Такис добре измисля идеи и умее да ги менажира. На мен пък силата ми е да ги изпълнявам. За мен това е е един от най-добрите варианти – аз искам да работя с мъжа си.“ (Вижте тук снимки от сватбата им в Гърция.)

В момента Такис работи по собствен проект за отварянето на университет по туризъм в България. Въпреки заетостта си, Наталия се старае да му помага във всичко.


Смята, че има много добри психолози, които не умеят да се продадат добре. И обратното – добри търговци, на които им липсва дълбочина. „Като на магия аз съм човекът-оркестър – умея както да продавам, така и да бъда много дълбока, да правя задълбочени констелации, индивидуални консултации“, смело заявява Наталия.

Изненадващо, тя се определя като консервативна в секса. Казва, че сега, на 33 години, вече приема моногамията за нещо важно. А откакто открила тантра секса, е като преродена.

В ексклузивното си интервю за OK! тя говори още за секса, за плановете си за деца, за работата си и за това какви са отношенията й с бившия й съпруг в момента.

Броят за месец август е вече на пазара!


 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева