Звезди : Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2018

Клои Кардашиян и Тристан искат второ дете

Двойката вече прави опити за зачеване

Изневярата на баскетболиста Тристан Томпсън явно не бе достатъчна причина Клои Кардашиян да го напусне. Риалити звездата разбра новината малко преди да роди дъщеря им Тру. Въпреки всички слухове, Клои остана с бащата на детето си.

Клои Кардашиян спасява връзката си със семеен терапевт

Двамата очевидно са закрепили отношенията си, тъй като според техни близки Клои и Тристан искат второ дете: “В момента опитват и то доста активно. Клои все още не е бременна, но много иска да бъде майка отново“. Колкото до клана Кардашиян, роднините на Клои са притеснени дали историята няма да се повтори, но не смеят да повдигнат въпроса, за да не я разстроят.

Клои Кардашиян засилва метаболизма си с биотин

Клои явно живее в свой собствен свят и дори предпочете да прекара Деня на благодарността с Тристан, а не със семейството си. Повечето й сестри твърдят, че звездата на NBA не се е променил и затова са скептични към новината за опитите на двойката да заченат.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Карл Лагерфелд почина на 85 години

Един от най-влиятелните модни дизайнери на 20-и и 21-ви век в продължение на 36 години бе творчески директор на Chanel

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Оскарите тази година ще бъдат по-кратки без водещ

Организаторите се опитват да направят наградите малко по-кратки всяка година. Този път Оскарите окончателно ще бъдат без водещ.

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Майка споделя как си възстанови тялото след бебето със само 20 минути тренировки на ден

Тази майка на две деца си възвърна добре оформеното тяло, без да жертва времето си с малките. Само 20 минути на ден и изглежда като от преди бременността. 

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Меган Маркъл замина за Ню Йорк при приятелките си

Меган Маркъл пренебрегна етикета и замина за Ню Йорк два месеца преди термина си. Херцогинята се видя с приятелките си за едно тайно празненство.