Звезди : Горещи новини18 АВГУСТ 2017

Ким Кардашиян: С Кание правим опити за бебе

Риалити звездата опроверга слуховете, че чакат дете от сурогатна майка

Противно на слуховете, че Ким Кардашиян и Кание Уест съвсем скоро ще стават родители, благодарение на сурогатна майка, двамата всъщност правят опити за дете.

Риалити звездата потвърди, че двамата се надяват съвсем скоро да увеличат семейството си. “Определено правим опити”, заяви Кардашиян пред The Hollywood Reporter.

Според слуховете, заради здравословен проблем съпрузите ще се възползват от услугите на сурогатна майка, която ще износи бебето. “Толкова много неща бяха казани, но ние с Кание никога не сме ги потвърждавали. Ние просто се надяваме”, разказва Ким.

Двойката вече има две деца – 4-годишната Норт и едногодишния Сейнт. “Децата променят всичко по най-добрия възможен начин. Благодаря на моите бебета, че ме избраха и ми позволиха да бъда майка им,” сподели преди време Кардашиян. Тя сподели, че приоритетите й коренно са се променили след раждането. Тя била станала много по-любяща, търпелива и безкористна. “Да бъда майка е най-важната ми работа. Всеки ден научавам нещо ново от тях и се чувствам благословена, че мога да усещам всички тези малки моменти в живота,” категорична е Ким.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа