Звезди : Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2017

Кейт Мос ще лекува алкохолизма си в клиника

А причината за това определено ни изненада

Супермоделът Кейт Мос от години има проблеми със зависимостта си към алкохола и наркотиците. Сега тя е решена да се изчисти напълно.

Мос вече не употребява наркотици, но пък обича чашката, което неведнъж й е навличало сериозни проблеми. Сега тя постъпи в клиника за лечение на зависимост от алкохола в Тайланд.

Полиция озаптява Кейт Мос в самолет

Но какво провокира това желание у Кейт след толкова бурни години? Оказва се, че красавицата иска да има още едно дете. Тя вече е на 43 години и има едно дете, 14-годишната Лила Грейс, но годеникът й – граф Николай фон Бисмарк, е доста по-млад от нея. Затова тя иска да го дари с дете, но за да го направи, първо ще се наложи да пречисти тялото си.

Клиниката, която Кейт Мос е избрала, е същата, където се лекува бившият й приятел, музикантът Пийт Дохърти. Престоят там струва 10 000 британски лири на месец.

Кейт и 30-годишният Николай започват да се срещат в края на 2015 г., след като тя се раздели със съпруга си Джейми Хинс. Немският аристократ също имаше доста бурно минало и с Кейт често можеха да бъдат забелязани в някой нощен бар доста почерпени.

Кейт Мос изгони приятеля си

Това обаче вече е в миналото на Бисмарт. В началото на годината той се подложи на лечение в рехабилитационна клиника в САЩ, по настояване на родителите си. Оттогава е пълен въздържател и това често поражда конфликти с Кейт, когато прекали с алкохола.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Новата прическа на Сиара е вдъхновена от Пош Спайс

Промяната е доста драстична в сравнение с предишната й визия

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Мадона празнува 61-годишнината си с шотове на дансинга

Партито на певицата се проведе вчера и беше съпроводено с много алкохол и versace

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Аланис Морисет иска да промени стигмата върху кърменето

45-годишната звезда сподели снимка как храни бебето си

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Тя ли раздели Джейми Фокс и Кейти Холмс?

Актьорът и младото му протеже Села Ваве се държат като любовници