Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не си говорят

Причината е… Кралицата

Отдавна има слухове за напрежение между двете снахи в кралската фамилия – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Изглежда обаче, нещата са се усложнили.

Двете дами може и да поддържат перфектни отношения под светлината на прожекторите, но всъщност истината е съвсем друга. Отношенията между двете са изключително обтегнати и причината е… Кралицата.

На 14 юни Меган придружи кралица Елизабет на официално събитие и двете изглеждаха повече от близки. Впечатление направи, че двете се забавляват искрено. Това явно е подразнило Кейт, която се притеснявала, че ще бъде изместена от Маркъл.

“Кейт се чувства изоставена. Тя прекара години, работейки над имиджа си на “перфектната кралска особа”, а сега Меган наваксва бързо и краде от славата й. Те почти не си говорят. Съревнованието за популярност създава много напрежение в двореца”, коментира източник пред сп. In Touch.

Британските медии отбелязват, че Кейт се чувствала предадена от Меган, защото именно тя е била основната фигура, която й е помогнала да се интегрира и приспособи към кралското семейство.

“Меган научи всичко от Кейт, но след сватбата съпругата на принц Уилям чувства, че новата й родственица не й обръща внимание, а полага повече усилия да впечатли кралицата”, заявява вътрешен човек от двореца.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън с тиарата на принцеса Даяна

Вчера Кейт сияеще най-силно в Alexander McQueen

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Джоли и Хайек, новото голямо приятелство в Холивуд

Двете актриси са станали близки по време на работата си по общ филм

Горещи новини11 ДЕКЕМВРИ 2019

Брад Пит не казва ясно дали се среща с други след Анджелина

Той обаче не се е събирал с биившата си съпруга Дженифър Анистън