Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не си говорят

Причината е… Кралицата

Отдавна има слухове за напрежение между двете снахи в кралската фамилия – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Изглежда обаче, нещата са се усложнили.

Двете дами може и да поддържат перфектни отношения под светлината на прожекторите, но всъщност истината е съвсем друга. Отношенията между двете са изключително обтегнати и причината е… Кралицата.

На 14 юни Меган придружи кралица Елизабет на официално събитие и двете изглеждаха повече от близки. Впечатление направи, че двете се забавляват искрено. Това явно е подразнило Кейт, която се притеснявала, че ще бъде изместена от Маркъл.

“Кейт се чувства изоставена. Тя прекара години, работейки над имиджа си на “перфектната кралска особа”, а сега Меган наваксва бързо и краде от славата й. Те почти не си говорят. Съревнованието за популярност създава много напрежение в двореца”, коментира източник пред сп. In Touch.

Британските медии отбелязват, че Кейт се чувствала предадена от Меган, защото именно тя е била основната фигура, която й е помогнала да се интегрира и приспособи към кралското семейство.

“Меган научи всичко от Кейт, но след сватбата съпругата на принц Уилям чувства, че новата й родственица не й обръща внимание, а полага повече усилия да впечатли кралицата”, заявява вътрешен човек от двореца.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Тя ли раздели Джейми Фокс и Кейти Холмс?

Актьорът и младото му протеже Села Ваве се държат като любовници

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Инста-кралицата на изминалата седмица е София Ричи

Уловила е есенцията на la dolce vita и е добавила още сексапил

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Камерън Диас е по-щастлива от всякога

Съпругът й Бенджи е главният виновник

Горещи новини17 АВГУСТ 2019

Гръцкото лято на Кристи Търлингтън

Миналата година тя се наслади на почивка на остров Патмос, но сега избра да не разкрива къде точно се намира