Звезди : Горещи новини05 ДЕКЕМВРИ 2018

Кейт Хъдсън: Ще отслабна с 11кг!

Актрисата си постави за цел да свали натрупаните през бременността килограми

На 2 откомври Кейт Хъдсън роди третото си дете – момиченце на име Рони Фуджикава, кръстена на свекъра й. 39-годишната актриса вече има две момчета и то от двама различни бащи – Райдър (14) от бившия й съпруг Крис Робинсън и Бингам (7) от бившия й годеник Мат Белами.

Само 20 дни след раждането на дъщеря си, Кейт публикува снимка от залата. Феновете й я подкрепиха затова, че толкова бързо е успяла да се възвърне към тренировките и най-вече да открие време за себе си докато се грижи за новородено.

Преди броени дни, половинката на Дани Фуджикава сподели още една снимка в профила си в Instagram, с която обяви, че си поставя за цел да отслабне с цели 11 килограма до пролетта, когато ще се върне и към снимачната площадка.

Паралелно с това, Кейт е амбицирана да постигне всичко: “Искам да отслабна, да продължа да кърмя, да отгледам децата си, да работя всеки ден, да отделям време на мъжа си, както и на приятелките си и.. да остана с всичкия си!”

Причината Кейт да желае всичко това са две. Първата е, че актрисата вече е изградила режим на бебето си и така знае с колко време разполага да се погрижи за себе си и своето здраве. Втората: след Деня на благодарността, Кейт се чувства мотивирана и окрилена да постигне целите си.

В поста си, Кейт напълно открито говори затова колко трудно е за една жена да запази рутината си и едновременно с това да отглежда не едно или две, а цели три деца. Ние пък я поздравяваме за искреността и смелостта!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ДЕКЕМВРИ 2018

Никол Станкулова: "Качих 11 кг, свалих ги само за седмица"

Водещата най-сетне проговори за бременността си

Горещи новини15 ДЕКЕМВРИ 2018

Петя Дикова и Илиян Любомиров ще стават родители

Двамата очакват първото си дете през идната пролет

Горещи новини15 ДЕКЕМВРИ 2018

Гери Малкоданска скоростно се върна на работа

Само два месеца след тежкото раждане, тя отново е на екран

Горещи новини15 ДЕКЕМВРИ 2018

Цеци Красимирова се сгоди - пръстенът е с три огромни диаманта

Българката се омъжва за Майкъл Струмейтис