Звезди : Горещи новини05 ДЕКЕМВРИ 2018

Кейт Хъдсън: Ще отслабна с 11кг!

Актрисата си постави за цел да свали натрупаните през бременността килограми

На 2 откомври Кейт Хъдсън роди третото си дете – момиченце на име Рони Фуджикава, кръстена на свекъра й. 39-годишната актриса вече има две момчета и то от двама различни бащи – Райдър (14) от бившия й съпруг Крис Робинсън и Бингам (7) от бившия й годеник Мат Белами.

Само 20 дни след раждането на дъщеря си, Кейт публикува снимка от залата. Феновете й я подкрепиха затова, че толкова бързо е успяла да се възвърне към тренировките и най-вече да открие време за себе си докато се грижи за новородено.

Преди броени дни, половинката на Дани Фуджикава сподели още една снимка в профила си в Instagram, с която обяви, че си поставя за цел да отслабне с цели 11 килограма до пролетта, когато ще се върне и към снимачната площадка.

Паралелно с това, Кейт е амбицирана да постигне всичко: “Искам да отслабна, да продължа да кърмя, да отгледам децата си, да работя всеки ден, да отделям време на мъжа си, както и на приятелките си и.. да остана с всичкия си!”

Причината Кейт да желае всичко това са две. Първата е, че актрисата вече е изградила режим на бебето си и така знае с колко време разполага да се погрижи за себе си и своето здраве. Втората: след Деня на благодарността, Кейт се чувства мотивирана и окрилена да постигне целите си.

В поста си, Кейт напълно открито говори затова колко трудно е за една жена да запази рутината си и едновременно с това да отглежда не едно или две, а цели три деца. Ние пък я поздравяваме за искреността и смелостта!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Карл Лагерфелд почина на 85 години

Един от най-влиятелните модни дизайнери на 20-и и 21-ви век в продължение на 36 години бе творчески директор на Chanel

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Оскарите тази година ще бъдат по-кратки без водещ

Организаторите се опитват да направят наградите малко по-кратки всяка година. Този път Оскарите окончателно ще бъдат без водещ.

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Майка споделя как си възстанови тялото след бебето със само 20 минути тренировки на ден

Тази майка на две деца си възвърна добре оформеното тяло, без да жертва времето си с малките. Само 20 минути на ден и изглежда като от преди бременността. 

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2019

Меган Маркъл замина за Ню Йорк при приятелките си

Меган Маркъл пренебрегна етикета и замина за Ню Йорк два месеца преди термина си. Херцогинята се видя с приятелките си за едно тайно празненство.