Звезди : Горещи новини05 ДЕКЕМВРИ 2018

Кейт Хъдсън: Ще отслабна с 11кг!

Актрисата си постави за цел да свали натрупаните през бременността килограми

На 2 откомври Кейт Хъдсън роди третото си дете – момиченце на име Рони Фуджикава, кръстена на свекъра й. 39-годишната актриса вече има две момчета и то от двама различни бащи – Райдър (14) от бившия й съпруг Крис Робинсън и Бингам (7) от бившия й годеник Мат Белами.

Само 20 дни след раждането на дъщеря си, Кейт публикува снимка от залата. Феновете й я подкрепиха затова, че толкова бързо е успяла да се възвърне към тренировките и най-вече да открие време за себе си докато се грижи за новородено.

Преди броени дни, половинката на Дани Фуджикава сподели още една снимка в профила си в Instagram, с която обяви, че си поставя за цел да отслабне с цели 11 килограма до пролетта, когато ще се върне и към снимачната площадка.

Паралелно с това, Кейт е амбицирана да постигне всичко: “Искам да отслабна, да продължа да кърмя, да отгледам децата си, да работя всеки ден, да отделям време на мъжа си, както и на приятелките си и.. да остана с всичкия си!”

Причината Кейт да желае всичко това са две. Първата е, че актрисата вече е изградила режим на бебето си и така знае с колко време разполага да се погрижи за себе си и своето здраве. Втората: след Деня на благодарността, Кейт се чувства мотивирана и окрилена да постигне целите си.

В поста си, Кейт напълно открито говори затова колко трудно е за една жена да запази рутината си и едновременно с това да отглежда не едно или две, а цели три деца. Ние пък я поздравяваме за искреността и смелостта!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Latest look: Тейлър Суифт и новата й прическа

Може ли това да е визия за новия албум?

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Първите снимки на малкия принц Луи

Честит първи рожден ден, принц Луи!

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Роди се дъщерята на Венсан Касел и Тина

Актьорът обяви името на дъщеричката си

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете