Звезди : Горещи новини14 АВГУСТ 2019

Кейт Ъптън се снима без фотошоп за корица на списание

Това ще бъде третото списание, на чиято корица се появи моделът след раждането

Кейт Ъптън стана една от малкото смели жени в днешно време, позволили техни снимки да бъдат от света, без да са обработвани с фотошоп.

“Много съм горда от този проект. В днешния свят всичко, което виждаме в социалните медии и списанията е обработено. Ние се сравняваме с тези фалшиви образи и това води до проблеми със самочувствието ни. Тази недокосвана с фотошоп корица може да бъде първата стъпка към по-различно виждане за женската красота”, споделя Кейт Ъптън в интервюто си за списание “Health”.

На снимките тя позира на плажа с леко разрошена от летния бриз коса, естествен грим и няколко неглиже тоалета. Кадрите излъчват женствената красота на модела и се чудим защо някога въобще й е трябвало фотошоп наистина.

Жената, обявена за най-секси жена в света през 2018, силно се е ангажирала с мисията да насърчи жените да се чувстват самоуверени и да спрат да се сравняват с другите. Такава е и идеята зад фитнес програмата й “Strong4Me”. Тренировките са разработени не само за да ни вкарат във форма, но и да ни накарат да се чувстваме дори в кожата си, да сме по-силни, здрави и щастливи.

Това е една от първите корици на списания, на които се появява звездата от раждането й през ноември миналата година. Малката Женевиев е първото дете на Кейт и съпруга й Джъстин Верландър.

Аланис Морисет посрещна третото си дете

Мила Йовович е бременна с трето дете

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини11 ДЕКЕМВРИ 2019

Брад Пит не казва ясно дали се среща с други след Анджелина

Той обаче не се е събирал с биившата си съпруга Дженифър Анистън

Горещи новини11 ДЕКЕМВРИ 2019

Брад Пит, Дженифър Анистън, Джей Ло и още от номинациите за "Златен глобус"

Наградите ще бъдат връчени на 5 януари 2020 г.

Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Почина Мари Фредриксон от Roxette

Сбогуваме се с 61-годишната солистка