Звезди : Горещи новини05 ФЕВРУАРИ 2019

Кендал Дженър остана само по ръкавици

Моделът позира чисто гола за корицата на италианския VOGUE

Казах ви, че ще е драматично” – това написа Кендал Дженър към кадъра на който позира чисто гола (добре де, само по ръкавици и токчета) за февруарски брой на италианския VOGUE.

Цялата фотосесия е озаглавена “Обсесия. Всичките лица на Кендал Дженър” и освен много красиви визии, вдъхновени от ретро стила, от VOGUE са заснели и кратки видеа на които всеки път Кендал е в различно амплоа.

Мъжът до Кендал Дженър е много добър

23-годишният ангел на Victoria’s Secret има редица корици в портфолиото си, но голият й кадър е сред най-провокативните и запомнящи се. Кендал без никакви задръжки позира по жълти домакински ръкавици, oversize обеци, прозрачни чорапи до коляното и високи токчета. Моделът и риалити звезда от “Keeping up with the Kardashians” събра над 2 милиона лайкове само 2 часа след като публикува снимката.

Колкото до самата фотосесия за броя, Кендал влиза в най-различни роли, една от които е на изоставена булка. Смелост, увереност и много загадъчност – така можем да обобщим всичките лица, които Кендал ни показва за италианския VOGUE.

Кендал Дженър: сама срещу всички Кардашиян

Всички кадри са заснети в ретро стил, което включва както типичните тоалети от 60-те години, така и неизменния образ на жената домакиня, любовница и дори бунтарка. Най-добрите превъплъщения на Кендал, ще откриете в галерията.

 

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Роди се дъщерята на Венсан Касел и Тина

Актьорът обяви името на дъщеричката си

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Мишел Уилямс се развежда

Мишел и Фил се разделиха също толкова тайно, колкото и когато се ожениха