Кайли Дженър и Травис Скот със секси фотосесия за GQ

Двойката за първи път говори за връзката си

Смело можем да кажем, че връзката между Кайли Дженър и Травис Скот е истинска вихрушка. Любовта пламва за секунди и броени месеци след това двамата вече са в очакване на първото си дете.

Двойката до момента не е коментирала как се случва всичко между тях. Ето защо и първата им фотосесия за GQ за август е толкова чакана. Химията помежду им е повече от видна и явно трудните моменти на това да си млад родител не са се отразили на любовта и хрмонията помежду им.

С деца на море – версията на Кайли Дженър

Двойката се запознава малко след като Кайли се разделя с бившия си приятел – рапъра Тайга. Още след втората си среща, двамата стават неразделни. В този момент Травис е на турне и малката Дженър решава да тръгне с него. “Coachella беше една от спирките на турнето му. Той каза: “Отивам на турне. Какво ще правим с това между нас? Защото очевидно се харесваме”. И аз: “Предполагам, че идвам с вас”. И просто скочих в автобуса и тогава тръгнахме към залеза. Изкарах цялото турне с него,” казва днес Кайли.

Защо Кайли Дженър изтри всичките снимки на детето си

Тя споделя защо двамата пазят толкова упорито личното си пространство. За бременността и появата на първото им дете светът разбира, едва когато всичко това вече е факт. “Знам, че не му харесва вниманието. Ето защо се стараем да поддържаме връзката си много лична и ако той има някакво събитие, аз просто не отивам. Защото искам той да има неговата среда… Искам той да бъде себе си. Не искам да бъдем Кайли и Трав. Ако хората не ни виждат заедно, това е добре за мен, защото си живеем нашия живот.”

Кайли Дженър разкри как е върнала формата си след раждането

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини29 МАРТ 2020

Филип Аврамов, Миролюба Бенатова и още български звезди, които станаха доброволци в борбата с вируса

Много знаменитости призоваха да дарим за благотворителност, други направиха и още

Горещи новини29 МАРТ 2020

Марая Кери навърши 50 години сама с децата си

Звездата не загуби доброто си настроение и сподели снимки, на които изглежда блестящо

Горещи новини29 МАРТ 2020

Том Ханкс и съпругата му се възстановиха напълно

Семейството се завърна у дома си в Лос Анджелис

Горещи новини28 МАРТ 2020

Как оцеляват звездите под карантина

Със семейството, с домашните си любимци и със... селфита