Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете

От няколко седмици насам Кание Уест е започнал да води неделна служба и вчера я пренесе и на фестивала Коачела. Цялото семейство дойде да го подкрепи.

От януари насам Кание Уест е започнал да води църковна служба всяка неделя в Калабасас. Изпълненията му в църквата се състоят от жива музика с хор, който той ръководи. Службата доби голяма популярност и привлече много от по-младата аудитория.

Затова и певецът беше поканен да изпълнява на Коачела. Той се появи с целия си хор, облечени в светло лилаво, и заедно с тях изпълни програмата си от службата. След това певецът продължи шоуто със свои популярни песни.

Кание Уест се бори с временна психоза

На събитието го подкрепи и цялото му семейство. Ким говори за новото начинание на съпруга си като “истинско спиритуално преживяване, което помага на Кание да се лекува”.

Въпреки това нямаше как хората да не се учудят от делата на звездата. Певецът използва повода да продава чорапи, на които пише в буквален превод “Исус върви” и “Чорапи за църква”. Всеки чифт струва по 50 долара и се предлагаше по време на службата му.

Това обаче обезпокои неговите фенове, защото според догмите на църквата, е грях да се продава в Божието име. Освен това потребителите бяха недоволни и от немислимата цена. От сайта на певеца се защитиха като доуточниха, че това е цената за цял чифт, а не за един чорап.

Вижте снимки от службата на фестивала в галерията. 

Снимки: Profimedia

Ще слушаме Кание Уест и след пенсия

В имението на Ким и Кание за 60 милиона долара

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 ФЕВРУАРИ 2020

Деси Банова беше в бяла дантела на кръщенето на сина си

Синът на Деси и Росен Плевнелиев навърши една година миналия октомври

Горещи новини25 ФЕВРУАРИ 2020

На спа в свръхлуксозния Dior Institut с Бела Хадид

В легендарния Hôtel Plaza Athénée във френската столица, най-търсеният модел в света се зарежда с енергия