Камерън Диас няма да се връща в киното

Актрисата се бори да стане майка

Откакто се омъжи за музиканта Бенджи Мадън през 2015 година, Камерън Диас се оттегли от киното и всички се питат кога ще я видят отново на големия екран.

Оказва се, че това няма да е скоро. Блондинката е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но въпреки това предпочита да стои далеч от светлините и през цялото време да бъде до съпруга си.

Камерън Диас: Късно се реших за брак!

“Камерън непрекъснато получава сценарии от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, но тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и иска да използва максимално свободата и свободното си време,” споделя нейн близък.

“Тя няма нужда да се снима повече. Животът ѝ е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да я накара да се върне. Тя е щастлива”, каза нейната колежка Селма Блеър.

След като думите й бяха разпространение и бързо предизвикаха суматоха сред почитателите на холивудската звезда, Селма Блеър написа в социалната мрежа Туитър бърз отговор на всички публикации. “ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Хора, направих шега. Камерън Диас НЕ СЕ отказва от киното. И нещо още по-важно: спирам да бъда “говорител” на Камерън Диас”.

Камерън Диас отчаяно иска да зачене

Факт е обаче, че самата Камерън се е отдала на мечтата си да стане майка и с мъжа й правят всичко възможно тя да се осъществи. За съжаление, актрисата споделя съдбата на много жени с репродуктивни проблеми и вече години не може да забременее, въпреки леченията, на които се подлага.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 МАРТ 2020

Как оцеляват звездите под карантина

Със семейството, с домашните си любимци и със... селфита

Горещи новини28 МАРТ 2020

Ева Лонгория и Камила Коелю споделят бюти и стайлинг тайните си

Две латино красавици разкриват съветите си за перфектна визия

Горещи новини27 МАРТ 2020

Ето колко харчи Иванка Тръмп за течен сапун и защо Америка не се радва

Опитът на Иванка да "образова" последователите си как да мият ръцете си завърши със съвсем различен въпрос

Горещи новини27 МАРТ 2020

Актьорът Марк Блум почина заради усложнения от коронавируса

Той е първият холивудски актьор починал от COVID-19