Камерън Диас: Късно се реших за брак!

Актрисата говори за стерилитета и желанието за дете

Дълги години Камерън Диас обясняваше, че никога няма да се омъжи… докато накрая изненадващо каза „Да“ на музиканта Бенджи Мадън.

„Късно се реших на брак. Съпругът ми и аз обичаме да правим толкова много неща заедно, но в същото време ние сме отделни индивиди, които си имат свой собствен живот“, обяснява блондинката.

Cameron-Diaz

И макар за сватба никога да не е късно, това не се отнася за забременяването. И актрисата го признава сега, когато със съпруга й искат да имат дете. „След 35 години яйцеклетките на повечето жени започват да се изчерпват. Няма как да знаете този факт, ако не си направите тест. Ако е важно за вас – проверете своя фертилитет още докато сте в началото на 30-те“, категорична е блондинката, която от година се опитва да забременее.

Cameron Diaz And Benji Madden On Holiday - Beaulieu

Това обаче не е единственият извод, до който Камерън е стигнала. Блондинката, която вече е на 43 години, дава съвети на всичките дами на 20, 30 и 40 години. Тя е категорична, че младите момичета трябва да обърнат внимание на костната маса. „Двадесетте години са най-добрият шанс да изградите костите си чрез правилно хранене и физическа активност“, обяснява Диас. За дамите над 40 години пък казва: „направете контакти, сприятелете се с нови хора, присъединете се към нови общности и наистина ценете себе си. Вие сте на прага на преход към менопаузата, така че трябва да обърнете внимание на това как се чувствате емоционално, физически и психически.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини29 ФЕВРУАРИ 2020

Андрей Арнаудов и Емануела очакват второ дете

Синът им Васил се роди през 2018-та година

Горещи новини28 ФЕВРУАРИ 2020

Цялата истина за връзката на Травис Скот и Кайли Дженър

Милиардерката забременяла прибързано, за да ядоса бившия си и да си осигури по-дълга слава?

Горещи новини28 ФЕВРУАРИ 2020

Как изглежда Дженифър Лопес без прическа и екстеншъни

Дивата си даде почивка и се показа съвсем натурална

Горещи новини28 ФЕВРУАРИ 2020

Меган и Хари ще се завърнат на 5 март

Те ще направят първата си официална поява заедно, след като се оттеглиха от кралското семейство