Камерън Диас: Късно се реших за брак!

Актрисата говори за стерилитета и желанието за дете

Дълги години Камерън Диас обясняваше, че никога няма да се омъжи… докато накрая изненадващо каза „Да“ на музиканта Бенджи Мадън.

„Късно се реших на брак. Съпругът ми и аз обичаме да правим толкова много неща заедно, но в същото време ние сме отделни индивиди, които си имат свой собствен живот“, обяснява блондинката.

Cameron-Diaz

И макар за сватба никога да не е късно, това не се отнася за забременяването. И актрисата го признава сега, когато със съпруга й искат да имат дете. „След 35 години яйцеклетките на повечето жени започват да се изчерпват. Няма как да знаете този факт, ако не си направите тест. Ако е важно за вас – проверете своя фертилитет още докато сте в началото на 30-те“, категорична е блондинката, която от година се опитва да забременее.

Cameron Diaz And Benji Madden On Holiday - Beaulieu

Това обаче не е единственият извод, до който Камерън е стигнала. Блондинката, която вече е на 43 години, дава съвети на всичките дами на 20, 30 и 40 години. Тя е категорична, че младите момичета трябва да обърнат внимание на костната маса. „Двадесетте години са най-добрият шанс да изградите костите си чрез правилно хранене и физическа активност“, обяснява Диас. За дамите над 40 години пък казва: „направете контакти, сприятелете се с нови хора, присъединете се към нови общности и наистина ценете себе си. Вие сте на прага на преход към менопаузата, така че трябва да обърнете внимание на това как се чувствате емоционално, физически и психически.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дъщерята на Майкъл Джаксън излезе на една сцена с Иво Димчев

Парис Джаксън е във възторг от Иво след шоуто

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган и Хари на сватба в Рим

Меган е избрала черен тоалет на Valentino за големия ден на Миша Нуну

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дженифър Лопес дефилира за Versace в Милано

Тя и Донатела Версаче успяха да предизвикат фурор с една рокля с история

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Кайли Дженър потвърди - сексът е по-добър след раждането

В интервю за Playboy тя и Травис споделят за сексуалния си живот и промяната в отношенията им след Сторми