Звезди : Горещи новини08 ДЕКЕМВРИ 2012

Какво ще прави най-секси мъжът на Коледа?

Ето какво споделиха за плановете си Чанинг Тейтъм и красивата му половинка

Може би от най-желаният мъж на света се очаква да посрещне празниците във вихъра на лудо парти, заобиколен от обожателки? 

Не и когато става въпрос за актьора Чанинг Тейтъм! Красавецът с перфектно тренирано тяло от Magic Mike, когото списание People обяви за най-желания мъж на годината, ще празнува Коледа със съпругата си Джена Дюан. 
Двойката, която ни е изключително симпатична, ще се забавлява с… компютърната симулативна денс игра Xbox Kinect 4 Dance Central 3. Пред списание People, Джена сподели още, че се затруднява в избора на подарък за съпруга си. “Става все по-трудно и по-трудно всяка година. Когато Чанинг види нещо, което му харесва, веднага си го купува. Имам нужда от идеи!” – изплака актрисата.
Двамата с любимия й се запознаха на снимките на филма Step Up през 2006-а и бързо се превърнаха в една от най-сладките актьорски двойки, около която до ден днешен не са се заформили никакви скандали. Но докато кариерата на мускулестия Чанинг се изстреля до върха в Холивуд след това, все още очакваме да видим Джена в голяма роля. Стискаме палци скоро да успее да ни изненада! 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Горещи новини23 МАЙ 2019

Зоуи Кравиц и нейната тайна сватба

Звездата тайно се е омъжила за Карл Гусман