Звезди : Горещи новини08 ДЕКЕМВРИ 2012

Какво ще прави най-секси мъжът на Коледа?

Ето какво споделиха за плановете си Чанинг Тейтъм и красивата му половинка

Може би от най-желаният мъж на света се очаква да посрещне празниците във вихъра на лудо парти, заобиколен от обожателки? 

Не и когато става въпрос за актьора Чанинг Тейтъм! Красавецът с перфектно тренирано тяло от Magic Mike, когото списание People обяви за най-желания мъж на годината, ще празнува Коледа със съпругата си Джена Дюан. 
Двойката, която ни е изключително симпатична, ще се забавлява с… компютърната симулативна денс игра Xbox Kinect 4 Dance Central 3. Пред списание People, Джена сподели още, че се затруднява в избора на подарък за съпруга си. “Става все по-трудно и по-трудно всяка година. Когато Чанинг види нещо, което му харесва, веднага си го купува. Имам нужда от идеи!” – изплака актрисата.
Двамата с любимия й се запознаха на снимките на филма Step Up през 2006-а и бързо се превърнаха в една от най-сладките актьорски двойки, около която до ден днешен не са се заформили никакви скандали. Но докато кариерата на мускулестия Чанинг се изстреля до върха в Холивуд след това, все още очакваме да видим Джена в голяма роля. Стискаме палци скоро да успее да ни изненада! 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАРТ 2019

В дома на Кейли Куоко

Лукс и бушуващи цветове

Горещи новини22 МАРТ 2019

Емилия Кларк е преживяла две мозъчни аневризми

Актрисата разкри, че е била оперирана през 2011-а и 2013-а година

Горещи новини22 МАРТ 2019

Певец загина трагично по време на снимки

Кънтри изпълнителят Джъстин Картър се е прострелял

Горещи новини22 МАРТ 2019

Клипът на Джъстин Бийбър навреди на природата

Кой може да очаква, че едно видео ще направи такива щети?