Изненада! Нина Добрев с роля в нов сериал

След кратка афера с киното, звездата от “Дневниците на вампира” се завръща на малкия екран

Тя се завръща!

Феновете на Нина Добрев могат да ликуват – актрисата, добила световна слава със сериалите “Гимназия Деграси” и “Дневниците на вампира” отново ще ни радва от малкия екран. Нина е получила главната роля в пилотното шоу на CBS “Fam”.

“Fam” е интересно предизвикателство за Добрев, тъй като сериалът е ситком от рода на “Приятели”, “Двама мъже и половина” и “Как се запознах с майка ви”. В него родената в София актриса ще играе Клем – млада жена, чиято по-малка сестра Шанън (в ролята Одеса Адлън) идва да живее с нея и годеника й, за да избяга от пропадналия им баща.

Glaaaaaaaaamming it up. 💋💄💅🏻👄

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Персонажът на Нина е успяла и здраво стъпила на земята млада жена, забавна и уверена. След бурна младост, тя упорито е градила “най-добрата версия на себе си” и е на седмото небе от щастие, когато половинката й Джей предлага брак. Във въпросната “най-добра версия” обаче, тя решава да излъже, че баща й е починал преди 10 години. А когато по-малката й сестра се появява неочаквано, лъжата на Клем заплашва да се сгромоляса с гръм и трясък, разваляйки отношенията й с всички хора в живота й, които са й се доверили. В това число и Джей, разбира се.

Mama beach and baby beach. #BdayWithMyBeaches

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

“Fam” е първият сериал, в който ще можем да гледаме Добрев, след като преди няколко години напусна “Дневниците на вампира”, за да гради кариера в киното. От тогава актрисата взе участие в няколко филма, в това число екшъна “Трите Хикса: Отново в играта” с Вин Дизел и римейка на “Линия на смъртта” с Елън Пейдж и Диего Луна. Нина се завърна и за последния епизод на “Дневниците на вампира”, излъчен миналата пролет.

Тази година предстои да я гледаме в цели три заглавия: “Departures”, “Lucky Day” и “Dog Days”.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 МАРТ 2018

Киара Ферани роди първото си дете

Блогърката сподели и първите кадри на сина си Леоне

Горещи новини21 МАРТ 2018

Хари и Меган нарушиха протокола с избора си на сватбена торта

Двойката се спря на лимонов био сладкиш

Горещи новини21 МАРТ 2018

Джесика Алба се бори с излишното тегло

36-годишната актриса се опитва да свали килограми със спининг

Горещи новини21 МАРТ 2018

Компанията на Харви Уайнстийн банкрутира

Излезе наяве и стар случай, в който продуцента е обвинен в сексуален тормоз