Звезди : Горещи новини28 НОЕМВРИ 2018

Историята на Аманда Байнс: 16 години зависимост

Актрисата е пристрастена към наркотиците още от тийнейджърските си години

Холивудската актриса, която през пролетта навърши 32 години, бе интервюирана за сп. Paper, където разкри, че зависимостта й към наркотиците продължава вече 16 години. 

Аманда се прочу със сериала “What I Like About You” през 2002 и както сама разкри още тогава е посегнала към марихуаната, тъй като “вкусът на алкохола никога не ми е допадал“.

Когато започва да пуши трева, в началото Аманда твърди, че не е била пристрастена и дори не й е личало, че е надрусана. През годините обаче, актрисата е пробвала и екстази, Molly и 3 пъти кокаин, но така и не се пристрастила към тях.

Най-тежкият момент за Аманда е през 2007, когато излиза филмът “Hairspray” в който разказват за Adderall: лекарство, предписвано на пациенти с проблемна концентрация. Много жени обаче го използват, за загуба на тегло, но не това е целяла Аманда. Тя признава, че си е записала час при психотерапевт и е симулирала симптоми на заболяването, за да получи лекараството. 

В продължение на 3 години актрисата приема Adderall под формата на дъвчащи таблетки, като положението се влошава по време на снимки за филма “Hall pass” (Ергени за седмица). Аманда е забравяла репликите си почти постоянно, а в допълнение към това е страдала от много ниско самочувствие и така никога не е била доволна от това как изглежда. 

Въпреки грешките, режисьорите не се отказват от нея, но тя от тях – да. Аманда напуска снимки без никакво предупреждение: “Беше изключително непрофесионално от моя страна да си тръгна по средата на снимките, при положение, че екипа беше похарчил толкова много пари за апаратура, актьори и т.н”

Лятото на 2010 Аманда решава да се откаже изцяло от актьорската професия, но отново го прави под въздействието на марихуаната, поради което вместо да го обяви с прес съобщение в медиите, тя го прави със статус в Twitter. 

От този момент нататък, Аманда твърди, че животът й е изгубил смисъл, а дните й са минавали по един и същи начин: “Събуждах се и се напушвах. Само така преживявах деня. Светът беше станал за мен едно много тъжно и мрачно място”.

През 2014 година актрисата е хоспитализирана, но не по нейно желание. Аманда публикува статус срещу баща й, в който го обвинява, че я малтретирал както сексуално, така и психически. Отново под въздействието на марихуаната, Аманда обяснява, че “нещо” в главата й я е накарало да го напише.

Това не е последният път в който актрисата е приета в психиатрична клиника. Но от четири години насам, Аманда не е докосвала наркотиците и се е взела в ръце – в началото на 2019 актрисата ще получи бакалавърска степен от модния институт в Лос Анджелис.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Мейбъл, Луис Капалди и Дейв бяха победителите на наградите BRIT

Всички запомнящи се моменти от британските награди

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Кая Гербер със снимка на новия си татус

Татуировките на Кая по перфектен начин допълват нейната свежа и деликатна красота

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Джена Дюан се сгоди за Стив Казий

Актрисата обяви новината преди броени часове

Горещи новини18 ФЕВРУАРИ 2020

Втори развод в кралското семейство за една седмица

Племенникът на кралицата се развежда след 26 години брак